Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowe guty |
witam ma ktoś namiar do kogoś kto wynajmuje domki na plaży w nowych gutach?? numer telefonu czy coś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowe guty |
hej ja dzis dzwonilam na domku w nowych gutach i dopiero wolne maja od 15 sierpnia he milka
|
|
to se poplażowałem a numer dasz?
|
|
512034354 to num jest do tej kobiety co ma przy plazy samej a to do pani aliny brzozowskiej co ma po drugiej str ulicy 695710354. prosze
|
|
dzięki
|
|
chociaż w jednym temacie normalne wypowiedzi i odpowiedzi :) dzięki za namiary
|
|
dziwi mnie, że na tym forum dzieje się taka masakra w komunikacji - z czego to się bierze?
|
|
z internetu smoke that shi* like that shi* :D
|
|
nie ma za co ;D korzystajcie i odpoczywajcie ;D u tej pani po drugiej stronie ulicy przyjemniejsze domki i kuchenka jest jak ktos z dzieckiem to wieksza wygoda.
|
|
a ja jeżdżę na nowe guty do Pani Ani tel 87 4230157 ma pokoje do wynajęcia i domek, prywatne dojście do jeziora. Naprawdę super warunki. Polecam
|
|
a jaka jest cena u Pani Ani za wynajem domku lub pokoju ? milka
|
|
ceny za pokój była chyba 40zł od osoby a domek 160 zł jak dobrze pamietam. Najlepiej samemu zadzwonic
|
|
a wiecie moze czy mozna rozlozyc namiot i jaka jest tego cena, jak sie wjezdza do nowych gut to po lewej stronie jest ogrodzona plaza
|
|
i jak macie numer to bym poprosil. Z gory dziekuje
|
|
Super noclegi i miejsce Polecam www.nadsniardwami.pl 600 944 628 Pan Mirek Nowe Guty 5C
|
|
Reklama.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |