Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żwirek dla kota |
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie najtaniej można kupić żwirek dla kota?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żwirek dla kota |
na allegro
|
|
w Lidlu.Ja tam zawsze kupuje:)
|
|
w Lidlu brałem-jest słaby, nie bryluje się tylko robi się błoto. Ja biorę Benka 5kg za ok.8zł, też nie jest jakiś świetny,ale już lepszy ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
kopalnia zwiru , pod jedwabnem, jadz taczka to wiecej dobra zgromadzisz smoke that shi* like that shi* :D
|
|
mandarynkowe zło gdzie kupujesz ten żwirek?
|
|
w Puszku koło Katedry ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
A ja kotoju żwirek kupamu Goskow za Prymo.
|
|
Figaro w Stokrotce to zwirek betonikowy, dobry jest. Albo Teo za 8zl 5kg w Kauflandzie.
|
|
Ja w Drogoszewie kupowąłem zawsze:) Ale taki popyt mieli że już im się zapas skończył :):)
|
|
Bardzo dziękuję za pomoc :)
|
|
Ja zawsze kupowałem w Kauflandzie w paczkach po 10kg, wychodziło dobrze cenowo i jakościowo też jest niczego sobie. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Mój kot leje zawsze na wycieraczkę sąsiada i ma zawsze suchutko i wymienione na czas.
|
|
Sługi czas kupowałam żwirek dla kota w lidlu, ale od niedawna zdecydowałam się na kupno tego żwirku - http://sklep.swiatkotow.pl/karta-produktu/art,391,milus-silikonowy-zwirek-higieniczny-do-kuwety-dla-kota.html Wystarcza na długo i jestem bardzo z niego zadowolona :) Co prawda żwirek z Lidla jest tańszy, ale ten jest lepszy. :)
|
|
A może by tak spróbować ze żwirkiem drewnianym? Można go kupić w zoologicznych na wagę, wychodzi taniej niż bentonitowy. Jest zdrowszy i łatwiej go zutylizować (toaleta).
|
|
Ja kupuję granulki drewniane w stacji paliw na Alei Legionów (przy koszarach), oficjalnie to ekopaliwo, ale tak naprawdę to PIGWA , cena 15 złotych za 15 kilogramów. POlecam! *finka*
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |