Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nauczyciele w II LO |
Witam, Dziś dowiedziałem się, że zostałem przyjęty do II LO. I tu pytanie do uczniów i absolwentów tego liceum: Jakich nauczycieli mam się obawiać, a jacy sa spoko? Z góry dziękuję :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nauczyciele w II LO |
A coś ty taki strachliwy? Może jednak źle wybrałeś szkołę?
|
|
Ja właśnie skończyłam tę szkołę i szczerze mówiąc to uważam, że nie ma się czego bać. Najważniejsze jest to , że zawsze idzie się dogadać . Powodzenia, dobry wybór! ;)
|
|
Jeszcze nie zaczął uczęszczać na zajęcia, a już kombinuje jak "prawdziwy Polak".... rudy błazen z druhem
|
|
ja też myślę że nie ma się czego obawiać, no może gdybyś był dziewczyno to pewnego pana od fizyki, bo on strasznie nie lubi dziewczyn
|
|
Ten pan i tak już przechodzi na emeryturę i już w tej szkole zajęć prowadzić nie będzie.:)
|
|
Niesamowitą nauczycielką jest P. Katarzyna Kowalewska. uczy niemieckiego ;)
|
|
nie pal papierosów, bo obniżają ocenę z zachowania
|
|
Oj, Emanuel, Emanuel ... Nie bój się ! PG8 skończyłeś z wyróżnieniem, więc co się martwisz ?
|
|
no bez przesady..co to za pytanie..? popytaj osobiście starszych kolegów a nie tu na forum zacznie się może obrabianie du.py nauczycielom i to po nazwiskach jeszcze...........
|
|
heheheheheheeeee........... nie ma co....
|
|
green ma rację. II LO - najlepsza atmosfera
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |