Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął stary czarny kundelek (nagroda) |
Na terenie Łomży zaginął nieduży, czarny, 13-letni kundelek. Zapłacę za informacje, które pomogłyby w jego znalezieniu. Proszę o kontakt na numer 606 475 771 . Zdjęcie psa: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ce0bb2fe1a767da.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął stary czarny kundelek (nagroda) |
mam na oddanie malenkiego szczeniaczka miesięcznego Loko, w razie chęci prosze dzwonić 512092546
|
|
Podbijam.
|
|
Przydałoby się trochę lepsze zdjęcie, najlepiej stojącego psa.
|
|
Niestety to jedyne jakie mam. Proszę o pomoc, ważna jest każda informacja.
|
|
Znalazłem jeszcze takie zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/358f815881b20a16.html
|
|
Podbijam.
|
|
jakieś 4 dni temu kręcił się podobny w okolicach nowego skateprku widać że wystraszony bo się trząsł czarny siwa bródka w obroży
|
|
Chodzi o ten skatepark na strzelnicy, tak? Gdybyś go jeszcze zauważył, pilnie daj znać na 606 475 771 .
|
|
Aha i o której mniej więcej godzinie go widziałeś?
|
|
ok godz 13 30 widziałam takiego na muszli
|
|
W którym konkretnie miejscu na muszli?
|
|
esyo, jak czytam ten ostatni twój post to mnie coś w środku skręca!!!! ten twój pies to klocek , że w jednym miejscu lezy ? pytasz się, w którym konkretnie miejscu na muszli ????? to ja ci odpowiem - stoi sobie na jedenastym schodku licząc od dołu schodów od Zjazdu - dokładnie ci wyjaśniłam ??? jeśli tak to goń na muszlę i zabieraj go dupek
|
|
Muszla to stosunkowo duże miejsce, konkretniejsza lokalizacja mogłaby coś ułatwić, mógł kręcić się gdzieś u góry, w pobliżu parkingów przy kapucynach (tam coś takiego jest) lub na dole, wtedy mógł pobiec np. w kierunku rzeki. Proszę więc bez zbędnej spiny i podbijam wątek.
|
|
więc jeszcze raz piszę bo nie dotarł do ciebie sens moich wypocin, a mianowicie - pies nie klocek, w jednym miejscu nie stoi, podano ci miejsce, gdzie pieska widziano, a twoją sprawą jest ruszyć tyłek i rozejrzeć się po muszli i jej okolicach, hmmm ewentualnie zrobić tak jak teraz, żę siedzisz na dupe i jęczysz z tęsknoty
|
|
Niestety jedyne co mogę zrobić to siedzieć na dupie i jęczeć z tęsknoty, gdyż mieszkam w Warszawie, wszelkie informacje przekazuję więc rodzinie, która jest w Łomży i poszukuje psa. Pozdrawiam.
|
|
Przepraszam za spamowanie, ale jeszcze raz podbijam temat. Może ktokolwiek ma jakieś informacje?
|
|
Parę dni temu widziam psa, nie wiem czy to był ten, w każdym razie był czarny, średniej wielkości, co mnie zaskoczyło był na smyczy (niebieska rączka), ale to pewnie nie ten, bo o tym byś pisał. W każdym razie było to obok Kościoła pw. Miłosierdzia Bożego.
|
|
Orzełek a czy ten piesek miał brązowe łapki i pysior umaszczenie bardzo podobne do dobermana np.?
|
|
eyso jesteśmy w tym samym położeniu też szukam swojego kundelka codziennie jeżdze chodzę może natrafię na twojego kurde najgorzej że takie kundelki to się w oczy nie rzucają zbytnio ja swojemu zdjełam obrożę czerwoną bo za mała się zrobiła może gdyby ją miał łatwiej było by go znalezć
|
|
możesz wystawić zdjęcie swego pieska żeby było widoczne na forum bo nie umiem wejść w ten link zobacze go to i za nim się porozglądam
|
|
|
|
posłuchaj pare dni temu dzwonił do mnie chłopak że chyba mój piesek jest na muszli opisał go że jest taki bardziej czarny i ma siwą obróżkę więc może warto sprawdzić bo to napewno nie mój był
|
|
czy ten piesek o którym piszesz miał brązowe łapki i pyszczek umaszczenie bardzo podobne do dobermana pytam pinieważ za pierwszym razem jak zginął to właśnie w tamtym miejscu go znależliśmy
|
|
to pytanie do orzełek bo nie napisałam
|
|
Mój pies widziany był ostatnio w okolicach Przykoszarowej/Sybiraków, jeśli ktoś ma jakieś informacje, proszę o kontakt: 606 475 771
|
|
czy piesek ma białą końcówkę ogonka? a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Autor: ja23 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 31-08-12 12:04 Witajcie,od wczoraj na ul. Dwornej od podwórka przy kancelarii adwokackiej kręci się czarny nieduży kundelek, wyje, jest wystraszony. Może ktoś go poszukuje???
|
|
podbijam temat-piesek nie wyglądał na zaniedbanego, wydaje mi się,że ma właściciela
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |