Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nokia e52 nie zapisuje zdjeć |
Witam mam problem z moja nokią e52. Jeśli przesyłam zdjęcia przez bluetooth to jak chyba w każdym telefonie przychodzi ono w formie smsa. i tu zaczyna się problem . Otóż jeśli chce zapisać te zdjęcie na karcie to nie chce go zapisać. Wyskakuje komunikat : zapisano w galeria - ale tam go niema.(ten telefon tylko w tym miejscu zapisuje zdjęcia, niema możliwości wyboru innego miejsca ) Jeśli wybiorę pamięć telefonu to jest wszystko ok . Przywracałem już ustawienia fabryczne, zmieniany był soft , zmieniana karta i nic, dalej to samo. Jeśli robię zdjęcia aparatem i wybiorę pamięć tel to jest wszystko ok . Problem jest tylko podczas zapisywania zdjęć z sms-ów ( wysłanych przez bluetooth lub mms ) Może ktoś wie co z tym zrobić ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nokia e52 nie zapisuje zdjeć |
może za duży rozmiar zdjęcia spróbuj innym telefonem zmniejszyć w ustawieniach zdjęcie i prześlij
|
|
Masakra ...
|
|
Może zapisują się w galerii ale w jakimś konkretnym folderze? Wejdź w Pliki i tam poprzeglądaj. Jeśli telefon jest na Symbianie to -> Menu - Pliki - Karta Pamięci - Received Files. Jak tam nie będzie przeglądaj inne lokalizacje. Gdzieś być musi!
|
|
E 52 to słaby telefon, bateria tylko ok ale z nimi ciągle coś się dzieje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |