wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zamiana auta pytanie

Moi Drodzy, chciałem zapytać, jak wyglądają warunki, gdy chciałbym sprzedać auto w komisie, ewentualnie w rozliczeniu, gdy chciałbym zamienić na inny model? Np. mojego Swifta wycenił bym na 24000zł, to ile bym "dostał"?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zamiana auta pytanie

na pewno mniej niż chcesz, bo on musi na nim zarobić myślę że lepiej ci na tym wyjdzie jak pogonisz przez internet i kupisz drugi też przez internet , są bardzo dobre okazje tylko nie ma co się spieszyć .

"im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"

mi stare auto warte 10 tyś (średnia z Allegro) , przy ewentualnej zamianie wycenili na 5,5 tyś.

Dziękuję chłopaki za odzew. Chyba wrzucę na internet i najwyżej się cenę mniejszą da. Pozdrawiam!

na http://otomoto.pl/ warto wystawić. Zapłacisz grosze, a masz ogłoszenie na otomoto i allegro i jak nie oszukujesz i auto w miarę, to będzie spory odzew.

---------------------------------------------

Nigdy nie dawaj samochodu w rozliczenie, bo stracisz kilka tysięcy

Łomża leży na Mazowszu !

Tak jak ktos napisal wyzej. Srednio na samochodzie zaniżą ci cene ok. 5-6 tys, oczywiscie wszystko zalezy od wartosci auta, bo na drozszych tez odpowiednio swoją marżę uwzględnią. W kazdym razie procedura "zamiany" w komisie jest dla frajerow, ewentualnie dla tych, ktorych na to stać ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org