Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiana auta pytanie |
Moi Drodzy, chciałem zapytać, jak wyglądają warunki, gdy chciałbym sprzedać auto w komisie, ewentualnie w rozliczeniu, gdy chciałbym zamienić na inny model? Np. mojego Swifta wycenił bym na 24000zł, to ile bym "dostał"?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiana auta pytanie |
na pewno mniej niż chcesz, bo on musi na nim zarobić myślę że lepiej ci na tym wyjdzie jak pogonisz przez internet i kupisz drugi też przez internet , są bardzo dobre okazje tylko nie ma co się spieszyć . "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
mi stare auto warte 10 tyś (średnia z Allegro) , przy ewentualnej zamianie wycenili na 5,5 tyś.
|
|
Dziękuję chłopaki za odzew. Chyba wrzucę na internet i najwyżej się cenę mniejszą da. Pozdrawiam!
|
|
na http://otomoto.pl/ warto wystawić. Zapłacisz grosze, a masz ogłoszenie na otomoto i allegro i jak nie oszukujesz i auto w miarę, to będzie spory odzew. ---------------------------------------------
|
|
Nigdy nie dawaj samochodu w rozliczenie, bo stracisz kilka tysięcy Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Tak jak ktos napisal wyzej. Srednio na samochodzie zaniżą ci cene ok. 5-6 tys, oczywiscie wszystko zalezy od wartosci auta, bo na drozszych tez odpowiednio swoją marżę uwzględnią. W kazdym razie procedura "zamiany" w komisie jest dla frajerow, ewentualnie dla tych, ktorych na to stać ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |