Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fotograf na ślub |
szukam fotografa na ślub , nie chodzi mi o zdjęcia w studio ale plener ewentualnie kościół , interesuje mnie też cena ile taka przyjemność kosztuje ,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fotograf na ślub |
polecam garbulski.pl
|
|
polecam Adam Babiel
|
|
...jeśli ktoś mi zarzuci reklamę - to ma rację... więc nic nie ukrywając POLECAM siebie... fotolomza.home.pl
|
|
a jakie ceny są za plener i ceremonię w kościele ewentualnie błogosławieństwo w domu
|
|
Ja zapraszam do mnie :) tu najbardziej aktualne zdjęcie: www.kamilzieba.flog.pl opisy pakietów: www.kamilzieba.flog.pl/pf/ Zapraszsam ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
Polecam p. Anię http://annakruszewska.pl/
|
|
www.kamilzieba.flog.pl POLECAM P. KAMILA j/w. MY OSOBIŚCIE KORZYSTALIŚMY Z USŁUG TEGO PANA I JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI!
|
|
polecam Marka Kucisza - http://www.kuciszmarek.com/
|
|
Adam Babiel
|
|
www.adambabiel.pl
|
|
zobacz tutaj http://www.fotoszukacz.pl/szukaj/fotograf,podlaskie,lomza - są i zdjęcia z pleneru i ceny:)
|
|
WWW.PATALAN.PL to jest ktoś kogo szukasz :)
|
|
Na marginesie: http://praca.wp.pl/title,Czy-fotograf-slubny-zbija-kokosy,wid,14737592,wiadomosc.html?ticaid=1ec26&_ticrsn=5 Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
www.patalan.pl ! ; ) swietny fotograf! polecam !!
|
|
Mariusz Patalan :) www.patalan.pl POLECAM :)
|
|
Polecam Adama Świątkowskiego Specjalista od zdjęć okolicznościowych m.in Weselnych Kurczak1980
|
|
Rewolwer dał wyzej dobry link : http://praca.wp.pl/title,Czy-fotograf-slubny-zbija-kokosy,wid,14737592,wiadomosc.html?ticaid=1ec26&_ticrsn=5 Bo nazwanie się fotografem ślubnym,a bycie nim to dwie różne sprawy. Albo jest się fotografem ślubnym albo jest się np pracownikiem biurowym a w soboty zamienia sie w "fotografa ślubnego" I jeszcze ogłaszanie się jako taki fotograf to mydlenie oczu i robienie z młodych szukających porządnego fotografa w balona. A nie strona założona,pięć sesji kolezanek zrobionych,jeden,dwa śluby albo i tego nie po znajomych i juz fotograf ślubny !! Dlatego jak czytają to fotografowie ślubni którzy są polecani w takich postach na równi z amatorami to albo są wku....ni albo tylko im sie smiać z tego pozostaje. Takie jest moje zdanie
|
|
http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997
|
|
|
Temat ten ciagle powraca :))) Jest to najprostrza forma reklamy, taki tani lans slubnych pstrykaczy. Nic dziwnego, bo zagadnienie polega na tym , ze fotograf amator złapie troche pojecia, zaznaczam trochę, kupi średniej klasy lustrzankę (dla zaawansowanych amatorów) , komputer to prawie każdy ma w domu kilka darmowych programów, filtrów "gotowców" do obróbki zdjęć, dorzuci Photoshopa- pirata(oczywiście) i bramy raju otwarte :)))) Pieniądz ma się sypać. Pan fotograf - nowy kreator rzeczywistości , mody. Tfu photoshop za trudny, no ale jest w kompie tak dla podniesienia się w góre magika :)))) (Poznac ten program , to osobna bajka) Trochę popstryka, trochę poklika w kompie, na forum zrobi szum i liczy na pare groszy :)))) czesto uda się wyrwać ten pieniadz , bo społeczeństwo się nie zna , a w pogoni za taniochą , wybiera panów , Mańków, Cześków i innych szemranych magików. Wieś tańczy, wieś spiewa :)))) A wiec bedą zachody słońca , kładki, "łabundzie w stawie", gwiazdy , księzyce bodajże tęcze, powyginane w osiem wieśmaki. Cuda prosze państwa cuda :))))) Na ślub to u mnie za późno, ale może na rozwód z pompą, to takiego ekologicznego przedsiebiorce z aparatem wynajme, ale tylko po to , aby mu wykazać, że jest leszcz Osobiscie polecam zakłady fotograficzne, ze wzgledu na wieloletnie doświadczenie, bo w sprzecie to różnie bywa. Czesto amator szarpnie się na lepszy, bo mysli, ze sprzet za niego zrobi, figa z makiem Grzechem niektórych fotografów jest przekonanie, ze swoim doswiadczeniem nadrobia braki techniczne sprzetu. Uważam, ze najlepsze efekty daje swiadome wykorzystanie sprzętu profesjonalnego. Profesjonalnego, profesjonalnego, a taki sprzet poznać i swiadomie wykorzystywać to wyzsza juz szkoła jazdy, to nie to samo co obsługiwać :)))))) Mały quiz : Który z pstrykaczy slubnych w Łomży ma sprzęt profesjonalny ??? I jaki ??? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Druh
|
|
Zapraszam do nowej galerii. www.kamilzieba.flog.pl Pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
Dobra fotografia to fotografia wykonana z pomyslem....nie jakies tam szablonowe cykanie na tle plansz :) Nie polece nikogo choć jestem bardzo zadowolona z pracy młodego ambitnego i pomysłowego czlowieka:) Oboje z męzem jesteśmy zachwyceni jego pracą i z niecierpliwością czekamy na efekt końcowy można śmiało rzec dzieła Pana Mariusza :)
|
|
Dobra fotografia to fotografia wykonana z pomyslem....nie jakies tam szablonowe cykanie na tle plansz :) Nie polece nikogo choć jestem bardzo zadowolona z pracy młodego ambitnego i pomysłowego czlowieka:) Oboje z męzem jesteśmy zachwyceni jego pracą i z niecierpliwością czekamy na efekt końcowy można śmiało rzec "dzieła" Pana Mariusza :)
|
|
A jeśli chodzi o sesję w studio kogo polecacie i o jakich kwotach mówimy? ;) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
A kto jeszcze takie sesje sobie robi? ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
Modartstudio :) Polecam :)
|
|
@2152 - w zależności jaki rodzaj sesji studyjnej od 250zł - 500zł
|
|
Tak apropos ;) para młodych przyspieszyła ślub więc zwolnił mi sie termin 15 czerwca 2013 r ;) Jak coś to zapraszam ;) ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
http://www.bartoszklepacki.eu/ szczerze polecam... wszyscy byli zachwyceni zdjęciami z naszego ślubu i z pleneru
|
|
Elo, u mnie chłopaki z Łodzi strzelali fotki: fotograf djshow.pl. Dj i wodzireja też od nich miałem. Hejo :D
|
|
Zapraszam do oberzenia kilku nowych ujęć :) www.kamilzieba.flog.pl Zapraszam ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
Polecam naprawdę dobrego fotografa ślubnego - Paweł Garbulski z Łomży! Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i miłej współpracy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |