sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy w ogóle są jakieś ?

Witam. Otóż od jakiegoś czasu poszukuję firmy lub kilku firm związanych z motoryzacją, ale nie z częściami. Już wyjaśniam o co chodzi. Tylko błagam - Ptysiu - jeśli nie masz nic ciekawego i konkretnego do napisania - milcz.

Szukam firm z:

* sprzętem Car Audio (dobre głośniki itp)
* przyciemnianiem szyb samochodowych
* lakierowaniem (a i może jakieś ospojlerowanie robią itp)

Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczny. Pozdro ziomale :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy w ogóle są jakieś ?

makmarc, jeżeli chodzi o lakierowanie to polecam firmę z miejscowości Kuzie gm. Zbójna, pow.łomzyński . Osobiście nie korzystałem z ich usług ale słyszałem że są naprawdę dobrzy, świadczą o ty kolejki żeby tam się umówić. Większość ich klijentów to warszawka

Jeżeli chodzi o przyciemnanie szyb to podobno na Krasce w Łomży można to zrobić, nie znam jednak szczegółów. Jeśli chodzi o CAR AUDIO to w Łomży na Al. Legionów jest jakiś punkt może warto go odwiedzić.

Pozdrawiam

Co do CAR AUDIO to polecam punkt na al.legionów przy przyatanku naprzeciw 4plus. Koleś jest naprawdę dobry. Ja jestem zadowlona z jego pracy i moi znajomi również

Pozdrawiam

popieram kolegów jezeli chodzi o CAR AUDIO to na AL.Legionów trzeba wjechac w podwórko.to jest u Pana ZENKA.mozesz sie tez go zapytac o przyciemnianie szyb ale on to z tego co wiem robi tylko piecowo.koszt to około 1000 zł.jest to jednak z atestem.druga firma to z szybami tez jest na Al.Legionow tylko w strone stacji paliw BP. gdy bedziesz jechał do w z Łomży w stronę BP po lewej stronie w okolicy przystanku bedzie szyld.trzeba skrecic w lewo i troszke podjechac.byłem tam nawet w tym tygodniu.przyciemniają tylko tylne szyby i szyby tylnych dzwi.koszt to około 350. to jest z atestem.jezeli chcesz przyciemnic sobie i przednie to musisz sie dowiedziec ile procent swiatła musi przepuscic szyba.bo inaczej bedzie mandacik i chyba zabiorą dowod.pozdrawaim.

Car-Audio polecam w Ostrołęce ul. Targowa jest dużo taniej niż w Łomży, sam robiłem tam Audio i zaoszczędziłem ponad 400pln w porównaniu z firmą Fox, folie na szyby Al.Legionów w Łomży, kiedyś robili super na Krasce ale teraz najlepszy człowiek od foli pracuje w Białostockim oddziale tej firmy.

tak jak wyżej piszą przyciemnianie na Krasce ok , a z Car Audio niestety do większych miast najlepiej sie wybrać

Co do przyciemniania to gdzie konkretnie na Krasce ? A czy w Łomży nie ma gdzieś jeszcze oprócz Foxa jakiegoś sklepu z głośnikami do samochodów ?

A jaki sprzęt załorzyłes w Ostrołęce cos ciekawego?

Jest w Łomży sklep na St.Rynku DB-tronic czy coś takiego radia MP3 po 250zł super cena tylko marka sprzętu lipa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org