Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mat-fiz II LO dziewczyny ?? |
Czy do II LO na profil matma-fiza-elemęty informatyki wybierają się jakieś ładne dziewczyny ? Pytam poważnie i proszę o obiektywne wypowiedzi , żeby jakieś pasztety nie pisały że są ładne Musisz sobie zadać jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubie w życiu robić? A potem zacznij to robić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mat-fiz II LO dziewczyny ?? |
Tylko jak Ty to widzisz? Liczysz na to, że któraś napisze Ci "jestem ładna i się tam wybieram"??
|
|
"Elemęty" czy elementy. Z taką pisownią -ortografią, to tylko możesz trafić na taki profil i zapewne tylko takie "elemęty" tam trafiają? Zadaj sobie takie pytanie. Jak tak to współczuję, pomijając oczywiście twoją wątpliwą wiedzę i urodę.
|
|
do I na mat-fiz tak;]
|
|
|
|
Mi się podobasz xD
|
|
hahahahahahahahahahahaha........... w I są piękności, w II mogą być pasztety! ;))))))))))) hahahhahahha
|
|
LysyKox:):):) Ja na cb polecę jak przyjdziesz bo na pewno jesteś zajebisty gość :):):)
|
|
"Czy do II LO na profil matma-fiza-elemęty informatyki wybierają się jakieś ładne dziewczyny ? Pytam poważnie i proszę o obiektywne wypowiedzi , żeby jakieś pasztety nie pisały że są ładne" lysykoxie chyba sobie żarty robisz. Zależy od gustu, ale biorąc pod uwagę Twój nick i to, w jaki sposób się wypowiadasz, polecam Ci ekonomk lub budowlankę, bo tam nie chodzą jak to ładnie nazwałeś "pasztety" tylko tapeciary. Nie ma brzydkich kobiet, a na pewno nie można na nie mówić, że są pasztetami...... to świadczy tylko o Tobie i Twoim wychowaniu. A 2lo to świetna szkoła, polecam gorąco;) gdybym miała jeszcze raz wybierać, dokonałabym tego samego wyboru;) pozdrawiam!;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |