Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lakiernik samochodowy |
czy warto oddac auto do lakiernika samochodowego KURAK w Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lakiernik samochodowy |
witam, ja oddawałm i jestem zadowolony, także polecam
|
|
Warto...
|
|
warto .
|
|
dobrego lakiernika ma, ale ceni się... jak nic..... mój chłopak tam pracował. jezeli chcesz mogę polecić tobie kogoś dobrego i tańszego niż kurak ...
|
|
NIEEEEEEEEE !!!!!! nie oddawaj tam samochodu ja oddałam i do tej pory żałuje koszt tego co zniszczyli 3 tys plus za ich robote ile ja się na męczyłam zeby zwrócił i co z tego miałam dowody wszystko i się wykręcił a samochód nie najlepiej wypolerowany
|
|
Mogę polecić w Konarzycach Kołakowski
|
|
to dajcie namiary do kogos innego caly samochod do lakierowania mam a KURAK to juz odpada slyszalem zle opinie robi na materialach BOLL
|
|
Korczaka 3.... jedź dogadaj się... kolo zna się na rzeczy....ja jestem zadowolony z jego roboty...
|
|
Auto Kołakowski Wojciech Kołakowski Konarzyce, Lipowa 3 tel. (86) 219-06-44 Co co ceny można się dogadać ..
|
|
A P.Kurak robi z ludzi przygłupów i nic więcej nie tylko ja jestem poszkodowaną osobą ponieważ znalazłam jeszcze kilka osób które załozyły temu Panu sprawy w sądzie
|
|
Polecam Depczyńskich na Sikorskiego robota dokładna i nie drogo. Robiłam swój samochód i jestem zadowolona.
|
|
a co sadzicie o panu Truszkowskim z tylu za center mebel
|
|
Zainteresowanym tematem mogę polecić ofertę, z której sam skorzystałem jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta kabin lakierniczych, to polecam Wam sprawdzić stronę https://autokabina.pl/kompaktowe-kontenery-lakiernicze/ , gdzie znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy AutoKabina.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |