Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jagody |
Nie wiecie gdzie i po ile skupują jagody ?? Szukałem na necie i znalazłem że skupują na spółdzielczej i łąkowej ale nikt nie odbiera
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jagody |
a dużo ich masz?
|
|
są już jagody..?? :)
|
|
No mam zamiar jechać i zbierać ale nie wiem czy warto. A być to są bo już zbierałem sobie do naleśników
|
|
Zadzwon i zapytaj (086) 2190448
|
|
po 7 zł ale ja mieszkam 30 km od łomży a więc cenę mniej więcej znasz... na wiochę gdzies się przejedz popytaj
|
|
7 zł za kilogram czy litr?
|
|
na skupie koło Pisza skupują jagody po 8zeta a na rynku w Piszu sprzedają w litrach...
|
|
w kazdej wiekszej wsi musi byc skup -wiem ze np. w janczewie kolo jedwabnego byl-czy jest? nie wiem. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ok. Dziekówa
|
|
litr to w przeliczeniu kilogram ketynko frizq
|
|
W 1 - litrowym sloiku chyba jest 3/4 kg jagod ... Jezdzi ktos na jagody ? Mam chetna do dolaczenia sie i dorzucenia na paliwo. Mail w profilu.
|
|
Skup runa jest u p. Łempickiego na Łąkowej.
|
|
Autor: iraklis (---.elomza.pl) Data: 15-06-14 21:29 litr to w przeliczeniu kilogram ketynko -------------- no i kretyn napisal co wiedzial haha
|
|
jagody som zdrowe
|
|
1,5 litra to około 1 kg jagód tak a propo. Wszystko zależy od tego czy jagody są wysuszone czy "mokre"
|
|
Byłem niedawno na jagodach. Jest ich całkiem sporo, ale radze jechać trochę dalej bo wiele osób zbiera. Mi dopiero w trzecim miejscu udało się trafić na nieprzebrane "jagodowe pole"
|
|
tez bym radzil glebiej w las wchodzic
|
|
w kazdy temat wcina sie jak jego brudna koszula w dope,nie majac nic do powiedzenia w temacie,wez sie chlopie za jakas uczciwa prace i przestan pisac glupoty KAZDY CIE TU GNOI BO MA JUZ DOSC TWOICH GLUPOT @lomzyk/@JankesJO/@ sherlock - idioto wszyscy ci tu pluja w twarz a ty mowisz,ze deszcz pada,
|
|
Autor: zxcv4 wymysl cos swojego a nie latasz i powtarzasz teksty spamerze
|
|
apropo ile kosztuje na skupie kilo jagod?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |