Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomóżcie - przez pomyłkę usunęłam z dysku C... |
Witam, jak ktoś się zna to proszę o pomoc.. Dziś przez pomyłkę usunęłam z dysku C jakieś programy a w tym te np do odtwarzania filmów na youtube..:( Zapewne i jakieś tam inne..Pojawia się komunikat że potrzebna jest najnowsza wersja Adobe Flash Player ale w google jest tyle stron z tym programem do ściągnięcia że kompletnie nie wiem skąd to wziąć żeby już w końcu było ok ( dodam że mam vistę ) Proszę pomóżcie bo ja kompletnie się nie znam...:/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomóżcie - przez pomyłkę usunęłam z dysku C... |
zakładka google flash player download wpisz i pierwszy ktory masz w liscie wybierz klikaj pobierz (download) i zainstlauj normalnie wtedy wszystko działa
|
|
ok, dzieki, juz to zaraz zrobie :)
|
|
spróbowałam ale wyst komunikat ze wystąpiły błędy bo chcę pobrać starszą wersję niż najnowsza wersja....:((
|
|
raqlan zamknij ryj pseudo prawniku albo podaj nazwisko do zostaniesz wykluczony z palestry szmato ;-)
|
|
raqlan Twój kochanek miał mi życie zniszczyć i co żyje nadal?
|
|
http://get.adobe.com/pl/flashplayer/?promoid=BUIGP Tu masz najnowsza wersje adobe flash player, ze strony producenta:)
|
|
jak bład dalej bedzie wyskakiwał to znajdz na dysku C w program files folder z tym programem i go usun ale zanim zaczniesz usówać w dodaj- usuń programy w panelu sterowania usuń całkowicie następnie instaluj nową wersje
|
|
Już dałam radę - na górze poprostu wyskakiwało okienko czy te adobe ma być również w pozostałych witrynach, odp że tak i nagle...wszystko już było ok :) ale ze mnie..hmm.."tuman komputerowy".... w każdym bądź razie bardzo dziękuję za pomoc :)
|
|
raqlan co powiesz na to! jak za Twój i zezowatego ryj wystawie cenę? i zapakują Ciebie ładnie do busa i wywiozą... Jest to realne czy nie jak myślisz? Dla mnie jesteście przedmiotami bez użytecznymi.
|
|
Masakra ...
|
|
raqlan ja jestem nikim i niczym Ty zezowatym jesteście wielcy;-) to sobie wyobraź sobie ze idziesz ulicami Łomży i wszyscy padają ze śmiechu:))) a Ty jako poprawnyy obywatel oglądasz swe ubranie i myślisz może mi wrona na srała na ubranie I mówisz nic nie widzę!! i nagle widzisz swa podobiznę na każdym slupem i co se po myślisz w tedy i jak się będziesz czuł przedmiocie:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |