niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca za 7 zł/h

Witam,czy Waszym zdaniem praca za 7 zł /h w sklepie odzieżowym to dużo czy mało???dzięki za szczere odpowiedzi,pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca za 7 zł/h

ja jak pracowałam dostawałam 12zł/h

Moim zdaniem to ani nie jest dożo ani mało.nie sądzę żebyś znalazła lepiej płatną prace w jakimkolwiek sklepie.

Daria465 12 techaców miałaś za gadzine KITY ZENISZ;_)

Jak Ci ta pr w tym sklepie nie odp to ja z mila chcecia Cie zastopie

lalka :)
A co ty spania nie masz że pracy szukasz o 4 nad ranem ? :):)

moim skromnym zdaniem to dobra stawka na głowe nie leci ciepło czego wiecej chciec w łomży

Tyle to podobno w Domelu teraz płacą, więc chyba jak na sklep super.

7 zl na godzine to zarabiaja pracownicy na budowie w pocie czola,jesli w sklepie da ktos 7 zeta to rewelacja.Jesli niechcesz takiej pracy to oddaj ja innym napewno zglisi sie pare tysiecy ludzi.

Moja zona dostawała 7zł za godz w sklepie odzieżowym, całkiem nieźle praca lekka i spokojna, zależy od sklepu oczywiście.
Do wpm chyba u ciebie zarabiają po te 7zł w poci czoła bo normalna stawka dla pomocnika na budowie zaczyna się od 9zł.

"im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"

jak najabardziej zgadzam sie w z wypowiedzia wpm, dokladnie a nawet przyklad, ludzie przy ogrodzeniach betonowych napizdza* za 6 zl na godzine, niektorzy przychodza tam, mezczyzni rzecz jasna nie wytrzymuja 1 godziny .. takze nie narzekaj idz i pracuj. a wszystko okaze sie po wyplacie

smoke that shi* like that shi* :D

ludzie dla kogu qrwa wy pracujecie 6 zł za godz?trzeba być chorym żeby za tyle pracować, ja 8lat temu miałem 6zł za godz przy dociepleniach teraz mam 13zł, mam bardzo dużo znajomych ze swoją działalnością i żaden z nich nie płaci mniej niż 8zł za godz ale te osiem to już musi być zwykły pustak który tylko sprząta i podaje, normalny majster zarabia od 10 zł wzwyż .

darkwarez noooo.. a zapewne Twoi znajomi mają 2 pracowników zatrudnionych na stałe a resztówka na czarno zapitala?;-)

Tu masz racje nie ukrywam, bo co z mojego interesu jeżeli miałbym płacić za wszystkich ZUS przecież to nie ma sensu, to jest pewna plajta! do tego potrzebne są gigantyczne obroty.

hahaha od 8 zl w zwyz, jakis czas temu pracowalem na dociepleniach i mialem 7 zl znajomi mieli po 6. tak juz jest ze jak ktos ma dzialalnosc to "ooo ja place po 8 zl" ale od 2 strony pracownik widzi ile naprawde sie dostaje.

Nie mam 14 lat

darkwarez tak przypadkiem się dowiedziałem że w Łomży prywaciarz wygrał przetarg na docieplenia i wiesz dla czego nie możesz z nim konkurować bo starego miał komucha i dzięki niemu ma układy do tej pory i go stać zbić stawki do minimum.

o czym ty w ogóle mówisz a czy ja chce z kimś konkurować?do tego potrzebna jest działalność ja jej nie posiadam:)

Na łomżyńskie warunki i na pracę w sklepie dodajmy odzieżowym, gdzie o daty ważności się nie martwisz 7 zł nieźle moim zdaniem.

darkwarez kopnij w 4litery swego pracodawce i sam rób na siebie:) jakieś znajomości w branży masz;-)

Powiem ci ogólnie ze na ta chwile jestem na wyspach do końca lata,to co tu zarabiam przez 4 miesiące wystarcza mi na cały rok życia z rodziną wiec tak naprawie nawet nie muszę pracować jak wrócę ale po prostu ja muszę coś robić, a wqrwia mnie to jak co niektórzy żalą się jak to ciężko jest znaleźć prace, bo przed wyjazdem w maju miałem co najmniej 3 oferty do pracy każda w miarę przyzwoita. A co do własnej działalności juz od dawna nad tym myślałem tylko zawsze odwagi było brak ale myślę że coś wymyśle po powrocie.Dzięki za miłe słowa CXRSa1

darkwarez Ty masz wygrabioną renomę i to do Ciebie przychodzą z propozycjo pracodawcy;-) to powinieneś zrozumieć tych co są na początku swej kariery zawodowej;-)

hehehe.. widzę że Ciebie konkretny gostek i u takie go warto pracować:)
Ja u Ciebie z miło chęcią bym zamieszał kleju czy pozamiatał za te 8 zeta:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org