Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBRE JEDZENIE NA DWORCU |
Ktory bar polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBRE JEDZENIE NA DWORCU |
na dworcu nie ma dobrego baru.
|
|
doners
|
|
Na dworcu serwuja wylacznie dania z ludzi ktorzy gina pod kolami autobusow PKS dlatego jest to wyjatkowo swierze miesiwo na kebaby.
|
|
bar nr.6 zajebisty!polecam kebab...i nie tylko,zapiekana ogromna i pyszna Gienia_Smoliwąsowa
|
|
zapiekanka ogromna? możesz sprecyzować, jakie ma dokładnie wymiary, bo nie wiem czy busem czy tirem podjechać.
|
|
bar kebab na rogu piętrowy najlepszy kebab pychotka:)
|
|
nie mowcie kebab bo to nie sa ku***a kebaby zadne..to jest bulka z miesem.. poza tym polecam bar nr 6....dawno nie jadlam tam tak dobrych hambyrgerow lub zapiekanek...reszta barow moze sie schowac...powaga..kiedys moze byly dobre ale ostatnimi czasy sie zjeb***Y.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Zgadza się, bar 6 pyszne jedzenie :D (próbowałam)
|
|
lala w gebe ci sie nie zmiesci i nie dasz rady przezuc!! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
ten z brzega był kiedyś dobry ale teraz to jak ktoś już napisał bułka z mięsem i majonezem.A ten nr 6 to nie wiem ale spróbuje spokoloko@
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |