Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam dobrze płatnej pracy |
sukam dobze platnej pracy funkcja i rola nie ma znaczenia chche pracowac i dobrze zarabiac TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam dobrze płatnej pracy |
nie jesteś jedyny,każdy chce
|
|
Określ się, co potrafisz dobrze robić,czym możesz sobie zapracowac na dobra zapłatę.
|
|
Tam gdzie tyra Maruda,mianowicie w tartaku na Poznanskiej. Placa 25zl/h.Trzeba wpier.dalac wiory i srac deskami.
|
|
Siwy robił miesiąc cały i mu jaja osiwiały!
|
|
siwysiwy :) Z twoich wyopocin normalnie bije tęsknota za rozumem :):)
|
|
Sorki chlopacaki. Widze ze i malego wciagles. Z tego co slyszalem to robicie na pol etatu za 12,50 za h i musicie srac tylko listewkami. Faktycznie,dechy robia twardziele,to nie zajecie dla mlokosow.
|
|
jest taka praca u chlopa na roli obornik wywalac z chlewkow a pozniej rozstrzasac go po polu bardzo ciekawa i atrakcyjna praca ale jaka placa?!!!!!!placa po 200zł.za dzien i w tym całodniowe wyrzywienie śniadanie,obiad i kolacja no i standardowo piwo,wino,wodka co kto lubi tylko ten zapach niestety ale po odpowienim znieczuleniu wodeczka czy innym trunkiem podejrzewam do wytrzymania: przeciez zaden pieniadz nie smierdzi! mariusz
|
|
Mariusz_26 nie gadaj zbyt glosno o tej pracy bo chlopcy rzuca te w tartaku. Byloby tak ze Maruda ladowalby _Malgo_ a ten roztrzasal udajac rozrzutnik. Taki jednoosiowy bo mu podobnie uszy odstaja.
|
|
siwy :) Nie sra.j ogniem bo będziesz musiał du.pę w ziółkach moczyć :):):)
|
|
mariusz niektórzy boją się konkurencji,więc niepozwalają Ci gadać głośno o tej robocie,jeno stawkę mają proporcjonalną do umysłu(minus),więc muszą stawiać wódeczkę,piwko,wino i wyżywienie dla współpracowników i pracodawców.a robią też pod siebie więc i roboty mają więcej... nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
turbodymoman złóż kandydaturę na trenera reprezenacjii Polskiej.
|
|
lub prezesa PZpn
|
|
Siwy ,właśnie z Marudą weznmiemy tą robotę i będziemy Ciebie roztrząsać.
|
|
W ŁOMŻY NIE ZNAJDZIESZ martynka
|
|
Siwy,wełniana istoto podaj adres gdzie mamy sie zgłosić do tej roboty. ps.wełniana istoto-czytaj "baran"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |