Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaginął piesek czarny kundelek |
w okolicy sikorskiego zaginął mały czarny piesek z brązowymi łapkami i pyszczkiem był bez obroży chodził w towarzystwie psa rasy beagel z czerwoną obrożą sikorskiego,osiedle marii i okolice psy są bardzo zżyte ze sobą bardzo,bardzo proszę wszytkich o pomoc w odnalezieniu pieska przewidziana nagroda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaginął piesek czarny kundelek |
a po polsku?
|
|
TO CHOLERO!!! trzeba bylo pilnowac!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
a o jaka nagrode dokładniej sie rozchodzi
|
|
Beagle'a widziałam,ale bez pieska o którym piszesz...
|
|
no właśnie ten beagel go wyprowadził nie było ich pięć dni i beagel wrócił ale sam bez kundelka i nie wiem co się mogło stać nigdy się nie oddalał z posesji a w ten dzień się wypuścił za tamtym strasznie zależy mi żeby się odnalazł:(
|
|
podaje numer tel.501320778 może ktoś coś będzie wiedział przecież są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
|
|
ponawiam wątek zaginionego kundelka na sikorskiego czarnego małego z brązowym pyszczkiem uszka lekko ochlapnięte jak reksio piesek dość płochliwy, roczny bez obroży może ktoś go widział lub wie czy ktoś go przygarnął co kolwiek nagroda za pomoc w odnalezieniu 501320778
|
|
ja mogę podarować 1-miesiecznego szczeniaczka na otarcie łez po stracie .... skoro uciekł to cud by sie odnalazł wiem bo rok temu też mi uciekł
|
|
chętnie wzieła bym ale jednak nadzieja umiera ostatnia może się znajdzie to już drugi tydzień prawie,jeśli ktoś go przygarnął to bardzo proszę o kontakt strasznie wszyscy za nim tęsknimi,piesek nie miał w zwyczaju uciekać więc ktoś może go wziął lub coś mu się stało, innego wytłumaczenia nia ma w schronisku też byłam codziennie jeżdzę i szukam
|
|
Beagla też moglibyście przypilnować - czasem lata po dwupasmówce i prędzej czy później po nim również będziecie rozpaczać.
|
|
To pies czy suka?
|
|
staruch - a znalazłeś jakiegoś czarnego psa?
|
|
moj znajomy cos wspominal i musze wiedziec czy to pies czy suka?
|
|
Dzisiaj na ul Nowogrodzkiej widzieliśmy psa rasy beagel z czerwoną obrożą z jakimś białym mieszańcem biegał, ale czarnego pieska niestety ale z nimi nie było :(
|
|
dziękuję wszytkim za zainteresowanie,zaginiony to piesek nie suczka naprawdę była bym wdzięczna za pomoc w odnalezieniu oczywiście nagroda,co do beagla nie jestem w stanie go upilnować taki ma charakter i koniec nawet jest przywiązywany i to nie pomaga bo przegryza potrafi odgiąć siatkę i wyjść ale to 4 letni pies i już się nie zmieni najbardziej szkoda mi kundelka bo to młody i głupi jeszcze a to właśnie beagel go wyprowadził to już drugi raz trzy dni go nie było wcześniej, jakaś pani zadzwoniła że jest przy sklepie polo na alejkach wtedy miał czerwoną obrożę.
|
|
staruch - mój pies również zaginął, to czarny pies, z góry dzięki za jakieś info
|
|
niko12 a ok. której godziny dzwoniła ta pani??
|
|
esyo - to 2 letnia suczka..
|
|
link do zdjecia pieska : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ee8f2a57d0d19ce4.html lupiniak
|
|
GRA W KTÓREJ MOŻNA ZAROBIC PRAWDZIWE $ JUZ ZA REJSTRACJE Z MOJEGO LINKU DOSTAJESZ 1$ , MINIMUM O WYPŁATY 5 $ - http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997 _________________________________________________________
|
|
martar3 ta pani dzwoniła ok 19stej wiele ludzi dzwoniło ale ta pani była pierwsza rozpoznała go na zdjęciu właśnie zdjęcie jest już dodane przez lupiniak proszę wszytkich żeby zobaczyli może komuś rzucił się komuś w oczy
|
|
kurde no wie ktoś coś na temat kundelka ze zdjęcia????? ludzie pomóżcie....
|
|
Sprawdzałaś w schronisku ?
|
|
tak sprawdzałam nawet na bramie wydrukowane zdjęcie wisi z numerem tel. ale chyba pojadę jeszcze raz.
|
|
Proszę wszystkich zerknijcie na zdjęcie autor lupiniak może jednak ktoś go widział,jeśli ktoś go przygarnął to też chciała bym wiedzieć ,ta nie wiedza co się mogło stać mnie dobija!
|
|
![]() ![]()
|
|
elina dziękuje tego właśnie zrobić nie umiałam:)
|
|
ludzie no serce mi pęknie pomóżcie przecież pod ziemię się nie zapadł ,jeśli ktoś go wziął to proszę oddać zapłacę za informację która d ludzie no pomóżcie serce mi pęka z tęsknoty jeśli ktoś go wziął niech odda bardzo proszę zapłacę za informację która pomoże mi go znależć przecież pod ziemię się nie zapadł proszę o trochę zrozumienia,dziś znowu byłam w schronisku i ani śladu to jest moja ukochana psina sama go w zimę przygarnęłam bo ktoś wyrzucił w te mrozy beagel też tęskni nie chce jeść chodzi osowiały pieski są mocno zżyte informację proszę kierować pod numer tel. 501320778 lub do auto-komisu na sikorskiego 10 z góry dziękuje
|
|
nadal cisza,to jakiś obłęd nawet jednego telefonu nie miałam jestem załamana
|
|
Myślę że jak nie miał obroży to ktoś go przygarną (przynajmniej z myślą że na czas burzy). Spróbuj jeszcze gdzieś dać ogłoszenia, przecież musi gdzieś być. Może ktoś go dał komuś na wsi...?.... jak poczytają to oddadzą ;)
|
|
ponawiam prośbę o pomoc w odnalezieniu pieska ze zdjęcia,ludzie miejcie trochę serca jeśli ktoś go przygarnął lub wie gdzie przebywa to proszę o informację
|
|
czy komuś rzucił się w oczy piesek ze zdjęcia ??????
|
|
nie widziałam pieska ale będę się rozglądać mój jak zaginą to po 9 dniach się znalazł mam nadzieje że twój też się znajdzie ;)
|
|
kurde zaraz będzie miesiąć jak zaginął,i żadnego telefonu,żadnej informacji nic cisza,jeśli ktoś sobie go przywłaszczył i nie ma zamiaru oddać to niech chociaż imie mu zostawi na które reaguje Niko.Jednak nadal czekam i szukam.....
|
|
Jak go tylko zobaczę to od razu go zabieram i dzwonię pod Twój numer...będę się czujnie rozglądała...w gromadzie siła...pozdrawiam.
|
|
podbijam temat mojego kundelka,może ktoś już coś wie na ten temat proszę o kontakt 501320778 ja nadal czekam......
|
|
Re:NAGRODA PIENIĘŻNA zaginął piesek czarny kundelek |
CZY KTOŚ COŚ WIE O PIESKU ZE ZDJĘCIA?? ZAGINĄŁ W OKOLICACH SIKORSKIEGO I NOWOGRODZKIEJ ZA POMOC DUŻA NAGRODA PONIEWAŻ OGROMNIE ZALEŻY MI ŻEBY GO ZNALEŻĆ PROSZĘ WSZYSTKICH O POMOC
|
|
Podbijam.
|
|
podbijam temat pieska kundelek o maści poddobnej do dobermana zaginął na sikorskiego
|
|
proszę zerknąć na fotki może komuś gdzieś wpadnie w oko
|
|
czy ktoś wie gdzie przebywa piesek ze zdjęcia?
|
|
piesek zaginął w czerwcu przy ul. Sikorskiego myślę że ktoś go sobie przywłaszczył jeśli ten ktoś to przeczyta to proszę o kontakt ja zapłacę za pieska duże pieniądze naprawdę.Proszę wszytkich o pomoc może sąsiad lub znajoma w tym czasie nabyła psiaka podobnego do tego ze zdjęcia to proszę o kontakt 501320778 wysoka nagroda pieniężna jeśli piesek się znajdzie musi gdzieś być jestem pewna
|
|
dziś widziałem na ul Por. Łagody podobnego psa błąkał się z jakimś białym kundelkiem. Nie reagował na imię ale warto sprawdzić. Blisko kauflandu
|
|
on właśnie nie reagował trzeba było blisko podejść żeby zareagował,i jest dość płochliwy może to on gybyś zobaczył go to przytrzymaj jak możesz i zadzwoń 501320778 dobrze?
|
|
podbijam
|
|
ok zapamietam
|
|
dziękuje wszystkim za telefony i czekam nadal może się znajdzie
|
|
dziękuje za zainteresowanie,piesek z Farnej jest bardzo podobny ale to nie Niko a szkoda:( proszę o pomoc w odnalezieniu wysoka nagroda pienięzna 501320778
|
|
jestem pewny,że dziś widziałem tego czarnego pieska na Dwornej koło Biedronki, wczoraj również na Al. Legionów koło banku na rogu. Mam nadzieję, że się odnajdą!! ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
witam jeśli zobaczysz jeszcze to daj znać proszę 501320778
|
|
proszę o pomoc w odnalezieniu psiaka ze zdjęcia piesek ma grubsze łapki zawinięty ogonek i jeddno ucho oklapnięte
|
|
Twój nr spisałem już wcześniej,mam nadzieję,że spotkam psiaka i dam znać ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
Widziałem bardzo podobnego na ulicy strazackiej obok wyjazdu na woj.polskiego. leżał rozjechany obok przejscia dla pieszych nie no taaaaaaa
|
|
nie to nie ten też go widziałam
|
|
szukam pieska ze zdjęcia już trzy miesiące go niema ktoś go przygarnął i tak się zastanawiam czy ten ktoś ma internet jeśli ma to niech się odezwie wreszcie każdy kto pomoże odnależć psiaka dostanie wysoką nagrodę pieniężną, może ktoś go wywiózł na wieś proszę porozglądać się po sąsiadach może ktoś w tym okresie nabył takiego psiaka.Nagroda naprawdę poważna nie jakieś grosze
|
|
Podejrzewam,że Niko ma ktoś przy ul.Reymonta...ostatnio z okna widziałam Panią z pieskiem podobnym do Waszego,ale nie zdążyłam do niech zejść...obserwuję codziennie,dam znać.
|
|
niko12 bardzo Ci współczuję. Mam nadzieję,że Twój piesek jednak wróci. Przy okazji podbijam temat o czarnym kundelku,który od czwartku biega po osiedlu przy ul.Dwornej i Długiej ! ! ! Kręci się tu cały czas tak jakby właśnie tu z kimś przyszedł i czekał,aż po niego wróci. Nieduży czarny kundelek,biała sierść na końcu ogonka i pod szyją ! ! !
|
|
mała77 dziękuje będę obserwować może to on jejku już się nie mogę doczekać, Boże żeby to był Niko:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
ten piesek z białym to nie Niko on niema na ogonku nic białego ogonek ma zawinięty jak prosiaczek tuż przy końcu dłuższa sierść spód ma kolor troszkę wpadający w siwy,ma grube łapki przednie dość krutkie brązowe do połowy podobne do łapek jamnika jedno uszko oklapnięte nie jest drobnej budowy może się wydawać troszkę śmieszny bo jest nieproporcjonalnie dłuższy niż wyższy ma białe ząbki oczka okrąglutkie jak u pluszowego misia ciemno brązowe i brązowe brewki okrągłe taki sobie wesoły piesek :) BARDZO ZA NIM TĘSKNIE
|
|
poszukaj z miejscach czesto uczeszczanych przez ludzi. ja kiedys szukalam swoje psa i znalazlam. ale szukalam go codziennie. dworzec osiedla okolice sklepow. psa znalazlam na smyczy jakiejs babki. nie chciala mi go oddac. wmawiala mi ze psa ma od zawsze. myslala ze ja swojego psa nie poznam. spuscilam psa ze smyczy i powiedzialam ze jak pojdzie do niej to zostawie jej psa bo to beddzie znaczylo ze ja bardziej polubil. najwazniejsze jest zeby pies byl szczesliwy. babka wolala psa ale on stal i sie patrzyl a za chwile podbiegl do mnie. czyli moj pies. ja wiem ze ty tesknisz za swoim psiakiem ale moze on juz ma fajny domek i jest tam mu dobrze. ale szukaj moze gdzies chodzi?? mlody byl??
|
|
ja i moj maz kojarzymy ale to juz dawno albo podobny do jakiegos psa jest?? mi sie kojazy ze ten ktorego widzialam ze ma krotkie lapki. taki duzo przed kolano. jak tak wyglada twoj to widzialam go chyba w piatnicy gdzies?
|
|
na spokojnej podobnego widziałem
|
|
chyba juz nie szukaja psa?? widac jacy zainteresowani.
|
|
Szukają szukają...nie wypowiadaj się jak nie wiesz...
|
|
jak ja sie pytam jakej pies byl wielkosci a do tej pory nie dostalam odpowiedzi to jak oni szukaja?? ja jak mi sie pies zgubil to latalam do innego miasta ( bo wlasnie tam zaginal) codziennie autobuesm az w koncu znalazlam. a jesli bym dala ogloszenie to internetu a ktos by sie mnie pytal cos na temat psa to bym odpisala. pisalam ze kojazy mi sie pies ale on byl maly niski. nie iwem dokladnie gdzie go widzialam ale wydaje mi sie z w piatnicy.
|
|
A ja przedwczoraj z tym Panem ganiałam po osiedlu w poszukiwaniu psa,bo jest identyczny,ale niestety sunia...zadzwoniłam sama do nich,a nie czekałam,aż zajrzą na forum gdzie większość wypisuje bzdury...żal Ci 10gr na połączenie...masakra,wyślij im sms z info.
|
|
nie widzialam numeru. a pisalam ze jesli pies byl niski to mozliwe ze go widzialam ale dawno temu i chyba w piatnicy. wiec jesli sie zainteresuja to wejda zobacza i poszukaja. na tym pierwszym zdjeciu nie jest podobny do tego co widzialam na tym drugim bardziej.
|
|
panda19833 ty to chyba"pisarka" jesteś, nie ważne co, nieważne jak, byleby pisać - nie wiesz, gdzie widziałaś psa ale ważne, że widziałaś i dziwisz się, że właściciel go nie szuka "tam gdzieś" ; określenie "durna baba" bardzo pasuje do Ciebie
|
|
ludzie drodzy psa szukam codziennie,oprócz tego mam jeszcze 3 miesięczne dziecko więc wszystko musi mieć swoje miejsce i czas,dzękuje serdecznie pani która dzwoniła ostatnio ale piesek okazał się być sunią:(((( ale i tak bardzo dziękuje pocieszam się że właśnie dzięki takim ludziom piesek się znajdzie,w Niedzielę też zadzwoniła pani żę widziała bardzo podobnego na bawełnie sprawdzimy, może już jesteśmy coraz bliżej,mam taką nadzieję.Piesek był przed kolano ale zaginął 4 miesiące temu więc mógł nieco podrosnąć,jednak każdą informację będziemy sprawdzać.
|
|
Mam nadzieję,że znajdzie Pani swojego pieska!! Serce pęka jak czytam ten wątek. Pod moim blokiem od paru tygodniu biega mała czarna suczka kundelek,ktoś ją tu zostawił,jest bardzo towarzyska i "grzeczna",kręci się wokół bloku jakby czekała,aż właściciel (a raczej złamany k.tas,bo kto porzuca zwierzęta?!) po nią wróci... Póki co mieszkańcy dokarmiają ją itd. ale co będzie,gdy przyjdzie zima :( może ktoś ją przygarnie?
|
|
A może by tak zrobić wydarzenie na Facebooku, ze zdjęciem psiaczka? Dotarło by to do szerszego grona ludzi. Wiele zwierzaczków się już tak odnalazło :) Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
MiYu może masz rację! z tego co wiem sąsiedzi dowiadują się czy ktoś nie przygarnąłby suni. Jeśli to nie wypali w najbliższym czasie pomyślę,żeby założyć jej taki profil na fb ;-)
|
|
tereniuniu ciekawa jestem kim ty jestes?? i czego tu szukasz?? piszesz tak samo jak ja tu. czasami z ciekawosci wejde i jak temat wpadnie mi w oko to odpisze. a tak jak pisalam pies mi sie kojazy ale nie wiem doladnie gdzie go widzialam jeszcz mozliwe ze w piatnicy/ wiec jak bym byla na miejscu wlascicieli to bylm tam pojechala. ja sama szukalam psa tydzien czasu. zginal mi w innym miescie. jezdzilam rano autobuesm i wracalam az sie sciemnilo. chodzilam po calym miescie i szukalam. az ktoregos dnia zobaczylam jeszcze jak jechalam w autobusie. facet oczywisie by sie nie zatrzymal wiec dojechalam na dworzec i bieglam w tamta strone z nadzieja ze pies tam bedzie i byl. psa szukalam codziennie tylko ze ja dzieci nie mialam. wydaje mi sie ze nawet jesli pies sie nie znajdzie to maly mlody pies by znalazl dom. i chyba to jest najwazniejsze. moj pies pomimo ze mial z 5 lat tez szybko znalazl nowa wlascicielke. mialam wtedy niezly problem z eby pani wytlumaczyc ze to jest jednak moj pies a nie jej. bo nie chciala oddac. a miala go raptem dzien.
|
|
ja23 zgłoś sunię do schroniska.Możesz jej zrobić zdjęcia i ogłaszać,nawet jak będzie w schronisku.Przynajmniej tam krzywda jej się nie stanie,a i ciepła buda się dla niej znajdzie.Zostanie wysterylizowana i zaszczepiona.
|
|
elina ktoś z sąsiadów już zgłosił i wczoraj zabrali ją do schroniska,strasznie mi jej szkoda,bo jest świetna-grzeczna,towarzyska,ale też mam nadzieję,że tam zazna spokoju i szczęścia :(
|
|
to dobrze,za kilka dni pewnie ja poznam.W schronisku na pewno zazna choć odrobiny miłości.Oby była również w domku,który ją zaadoptuje.
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=544086&t=544086 !!
|
|
jeśli mogę prosić żeby ktoś wstawił takie ogłoszenie ze zddjęciem Nika na facebooka bo ja nie umiem i nie mam tam konta była bym wdzięczna bardzo proszę teraz już piesek ma rok mógł nieco urosnąć strasznie za nim tęsknimy i wciąż czekamy
|
|
Niko ma już rok może nieco wiekszy teraz jest,proszę bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu pieska okropnie za nim tęsknimy,jeśli ktoś go ma to też proszę o kontakt przynajmniej będe wiedziała że nic mu nie jest proszę no ciągle mi się śni jakby czekał aż go znajdę
|
|
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429195_435433283160419_1508296512_n.jpg No ja znalazłem tylko takiego.
|
|
szkoda że to wszystko jest napisane bez żadnych znaków interpunkcyjnych, ciężko cokolwiek z tego zrozumieć :( mój pies też zaginął, rozglądam się przez cały czas, więc jeśli ten rzuci mi się w oczy to dam znać
|
|
kompan...to nie jest ten piesek.
|
|
Jakie smutne historie. Ja lubię małe pieski i bardzo smutne jest gdy zaginą. Rozumiem wasz ból. Uważam że detektywi to jeden z najciekawszych zawodów na świeci. Co o tym sądzicie? :)
|
|
MOŻE JAKIEŚ WIEŚCI NA TEMAT MOJEGO NIKA?????NA SIKORSKIEGO PRZYBŁĄKAŁA SIĘ SUCZKA SZORSTKOWŁOSA BISZKOPTOWO-SZRA MILUTKA SIEDZI U NAS PEWNIE ZOSTANIE JAK NIKT SIĘ NIE ZGŁOSI- 1,5ROCZNA JAKIEŚ BYDLE SIĘ JEJ SKUTECZNIE POZBYŁO ALE NAPEWNO NIE MIESZKAŁA W DOMKU JEST PRZYZWYCZAJONA DO PODWÓRKA,KONIECZNIE TRZEBA JĄ WYSTERYLIZOWAĆ,I MOŻCIE MI WIERZYĆ LUB NIE ALE TEN MÓJ BEAGEL I JĄ CHCIAŁ WYPROWADZIĆ TAK JAK WYPROWADZIŁ NIKA NASZCZĘŚCIE SIĘ GO TRZYMAŁA I WRÓCIŁA RAZEM Z NIM NIKO TYLE SZCZĘŚCIA NIE MIAŁ.NADAL NA NIEGO CZEKAMY NAGRODA WCIĄŻ AKTUALNA ZA POMOC W ODNALEZIENIU 501320778
|
|
Niko zaginął a raczej został wyprowadzony przez 4 letniego beagla 5miesięcy temu proszę o pomoc w odnalezieniu pieska lub jakąś informacje o nim,za pomoc nagroda
|
|
Rozumiem żal po psie.Ale dlaczego Twój pies "Niko zaginął a raczej został wyprowadzony przez 4 letniego beagla 5miesięcy" .Nie można dopuszczać do takich sytuacji.Z tego co zrozumiałam beagel nadal wychodzi sam bez opieki.
|
|
On już ma taką naturę...
|
|
Taką naturę to mają niektórzy właściciele. Jak nie mam ochoty chodzić z psem na długie spacery to kupuję mopsa, a nie psa myśliwskiego stworzonego do ciągłego ruchu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |