Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sie dziejem z gazem w butlach???! |
smierdzi , zamiast palic 3-4 m-ce jest 2,5 m-ca. Mam nowa kuchenke , wiec cos DZIEJE SIE Z GAZEM , MALA KALORYCZNOSC. Co Pawlak powiedzial - tak jest!!!!!!!!!!Czy ktos zauwazyl zmiany? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sie dziejem z gazem w butlach???! |
niedogotowuj gryczanej to starczy na dłuzej Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Od początku roku mam podobną sytuacje. Gaz drożeje i do tego traci na jakości. Okradają nas jak mogą. Loża Szyderców
|
|
niunia po prostu w butlach tak mnie się wydaje po tym co piszesz mniej jest gazu a więcej wypełniacza - wagowo wygląda ok tylko więcej tej substancji trzeba użyc aby np zagotować litr wody. Sarama
|
|
u mnie to samo, gaz 62zł na miesiąc i parę dni o_O ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
zrozumcie jak to polak tnia w *wuja* gdzie sie da i kogo
|
|
Bo trzeba było kupić nie na gaz tylko na prąd płytę indukcyjną i ruskich nie wspierać...
|
|
Autor: rzepicha (---.elomza.pl) Data: 21-06-12 11:20 smierdzi , zamiast palic 3-4 m-ce jest 2,5 m-ca. Mam nowa kuchenke , wiec cos DZIEJE SIE Z GAZEM , MALA KALORYCZNOSC. Co Pawlak powiedzial - tak jest!!!!!!!!!!Czy ktos zauwazyl zmiany? mi starcza na 1-1,5 miesiąca....kiedyś na dłużej starczało
|
|
Ja kupuję w Gazpolu i nie spotkałem się z taką sytuacją, a może nie zwracam uwagi, ale na pewno nic nie śmierdzi.
|
|
rzepka:) Ty na ognisku gotujesz że na tyle miesięcy ci butla starcza??:):)
|
|
z tym sie zgodze przy ostatniej dostawie smierdzialo strasznie pare dni i przestalo ale gazu faktycznie starcza na o wiele mniej a obiady jjem jak zwykle co dziennie zawsze to okolo 3-mce teraz okolo 2-mce sam nie wiem czy nie napelniaja do konca czy jak ale mozna zwazyc butle tylko kto to robi?nikt!
|
|
Mi kolejny raz starczyła na 3miesiące :D
|
|
belfer - klamstwo , mam gaz z gaspolu i zaraz do nich dzwonie, dlaczego gaz pali sie zoltym polomieniem!!!!!!!!!! nie daruje!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha to nie jest wina gazu domyślam się że może masz kuchenkę firmy amica? Miałem ten sam problem "zółty płomień " wymiana dysz pod palnikami nic nie dała więc trzeba było kupić nową kuchnie. Ten złom miałem z 2 lata.
|
|
Putin wymyślił nowy sposób na Wolaków. Truje ich gazem
|
|
Autor: rzepicha (---.elomza.pl) Data: 22-06-12 10:48 belfer - klamstwo , mam gaz z gaspolu i zaraz do nich dzwonie, dlaczego gaz pali sie zoltym polomieniem!!!!!!!!!! nie daruje!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon czemu- KŁAMSTWO!!!!!!!!!!!, u mnie jest OK.
|
|
wczoraj wymieniono butle i jest ok! nie ma smrodu!!! pomimo ,ze mam kuchenke amica !!!!!!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha to zapewne masz amice prosto z fabryki z Włoch a nie składaka z Polski.
|
|
nie:))) kupiona w sklepie obok biedronki:)) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |