sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Galeria Veneda nie ma chetnych na lokale

Dlaczego niema chetnych na lokale w galerii Veneda,z tego co slyszalam to jest jeszcze 70 sklepow wolnych pod wynajem,niewiem kto w Lomzy stawia taki moloch i dla kogo? jak tu ludzie na chleb nie maja.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Galeria Veneda nie ma chetnych na lokale

jak zwykle "z tego co slyszalam"

czemu ma służyć ta kłamliwa informacja?, jeśli tylko dla naprawienia jakiś kompleksów autora wątku to dziwny sposób,

80% powierzchni jak piszą jest juz wynajęta to o co te halo!?
Wpm czy to ty stawiałeś(ałaś) że się tak przejmujesz? A może jesteś przedstawicielem łomżyńskich straganiarzy którzy wciskają ludziom chińszczyznę z pod Łodzi w zawrotnych cenach i smród przy du pie poczuli że pójdą z torbami. Czas zweryfikuje czego w Łomży potrzeba galerii czy straganów rodem z pod Kościoła;)

wpm to ta pani co rżnie się z pierwszym lepszym bez gumy na tabletkach

Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net)
Data: 07-02-12 13:19

zezowate szczescie,to ze jestem kobieta to nieznaczy ze niewiem do czego sluza tabletki,pewnie ze biare jesli chce byc pewna ze nic mi sie niestanie jesli bede miala stosunek z nieznanym facetem,pozatym inne wymowki ze cykl miesieczny i tak dalej to bzdura.

Janusz kos,80%to wzielo Tesko zywnosc,w tym miescie potrzeba produkcji,pracy, a nie zenujacych sklepow,ludzie nie maja kasy,czekaja tylko zeby maz przyslal z zachodu na chleb dla dzieci,a on tam pracuje na budowie za marne grosze.Czy wy niewidzicie ze jest to wyciaganie ostatniego grosza z naszych kieszeni?Takie sklepy to zaglada rynku Lomzynskiego,caly kapital i utarg idzie na zachod,my mamy zero z tego,mysle ze za 2-3 lata bedzie w tym miescie glod i ubustwo jesli jeszcze jedno centrum handlowe postawia na bawelnie.

Ostatni grosz to wyciskają właśnie łomżyńscy straganiarze za badziewie z Chin. To wolę iść do Tesco i kupić to badziewie o półowę a może i 3/4 taniej.
A kto padnie to jest mi wszystko jedno czy łomżyńscy wyzyskiwacze czy galeria bo w Łomży faktycznie jest bieda ludzie mają zarobki głodowe a nasi kupcy ceny w sklepach mają warszawskie!
Głupi przykład chciałem kupić suszarkę do ubrań i że często jeżdżę do białego to kupiłem sobię porządną za 70zł w Auchuan ale któregoś dnia zajechałem w Łomży do dwóch sklepów z takim rzeczami i taka sama suszarka kosztowała 120zł!!!! To o czym mowa? Ja już dawno nie robię zakupów u tych straganiarzy wolę jechać do białego,wawy albo allegro wszystko o połowe tańsze.

dlaczego dalej w te wydumane kłamstewka brniesz, normalnie należało by powiedzieć żebyś wróciła do szkoły, ale niestety teraz w szkołach uczą tylko czytać nie jak kiedyś czytać ze zrozumieniem.
----
Tesco wzięło 100% a nie 80 % z powierzchni przeznaczonej dla nich, zajmuje ok 50 % powierzchni całej galerii będzie 1 z 80 sklepów,

@wpm ty bredzisz i prowadzisz dezinformacje.
Jeśli mąż przysyła kasę z zachodu to tylko się cieszyć, że żona w Łomży będzie taniej kupować. Same oszczędności.
Jeśli w galerii będzie drożej to nikt tam nie będzie kupował i zbankrutują.
Nie twoje małpy i nie twój cyrk.

80% Tesco ??? Kłamiesz
http://galeriaveneda.com.pl/rzuty.php

Kliknij rzut sklepów
Tesco jest po lewej stronie ok. 30% powierzchni, reszta to sklepiki.

wpm to możesz sobie wynająć ewentualnie całą 'NAREW" hahaha:) termin zakończenia....? nigdy? jak Ci tu mało miejsca

"wpm" ma racę dadzą 200 miejsc pracy ,a bez niej zostanie 1200 osób i kasa pójdzie na zachód - niestety nie wszyscy to rozumieją.

Nie wszyscy rozumieją, że do galerii przyjadą też ludzie z zewnątrz czyli Zambrów, Kolno, Ostrów może Ostrołęka.
Na rynek czy do Biedronki by nie przyjechali.
W galerii będą sklepy firmowe, których towaru nie znajdziesz na rynku.
Policz ile kasy łomżyniacy zostawiają w Białym czy W-wie.
Policz wpływy z podaktu od nieruchomości do miejskiej kasy.
Sama powierzchnia najmu to 15 200 m2 razy 20 zł/m2 daje 300 tysięcy rocznie.

Skąd wziąłeś 1200 osób ???

stefanie czesiu to ty nie rozumiesz pewnych spraw i nie masz pojęcia o dzisiejszych realiach. Najlepiej jakbyś wziął wpma pod pachę i przenieśli się do skansenu w Nowogrodzie tam myślę żyło by wam się najlepiej.

fszyste rozumy pozjadali a kazdy mowi co mu slina na ozor pszyniesie.. biznesmeny lomzynskie ;d

antyklakier,,,,,,widze ze malo soe orientujesz jesli chodzi o podatki,pamietaj jedno ze zachodnie firmy nieplaca podatku ani grosza w tym kraju,zakodoj to sobie i przestan z ludzi durni robic.Poczytaj o prawie miedzynarodowym kto i ile placi podatku w Polsce.Jest zapisana ustawa my wam pobudujemy drogi a my otworzymy centra handlowe za free,poczytaj sobie.

Co ty pie... od kiedy to Echo Investment jest firmą zachodnią.

Echo Investment S.A. – spółka akcyjna notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. Podstawowa działalność przedsiębiorstwa związana jest z branżą deweloperską.

Większościowym akcjonariuszem firmy jest Michał Sołowow. Wśród akcjonariuszy są także polskie i zagraniczne instytucje finansowe, m.in. fundusze emerytalne: Commercial Union, PZU Złota Jesień, ING Nationale-Nederlanden Polska oraz AIG, Nordea, Axa.

a wiecie gdzie mozna skladac cv do galerii?

Wiem ,że galeria w mieście dobrze wygląda i kolorowo i nowocześnie,(też lubię) ale kolejność powinna być taka - najpierw zakłady pracy , póżniej galerie.

Najlepiej byłoby pozostać w epoce kamienia łupanego.
Wreszcie jakieś zmiany w tym mieście, a i tak niektórym źle. Przynajmniej do Białego i Warszawy nie trzeba będzie jeździć tak często. Kto będzie chciał to i tak będzie chodził na rynek przy dworcu. Choć na rynku wcale tak tanio nie jest.
Galeria nie powstała jeszcze w pełni, a na Starym Rynku pełno jest lokali do wynajęcia. Chyba to też o czymś mówi.
W tym mieście nie ma wyboru, we wszystkich sklepach jednej branży wszyscy sprzedawcy korzystają chyba z zakupów w jednej hurtowni, zero różnorodności.

Jakby urząd miasta budował to można decydować galeria czy zakłady pracy.
Ja się cieszę, że ktoś lokuje w Łomże pieniądze i dzięki temu miasto się rozwija.
Zakłady pracy typu bawełna, fabryka mebli, itp popadały.

A z wyborem towaru to kukulka ma racje. Na rynku i w sklepach mamy to samo. Kiedyś było wszystko ze stadiomu teraz z jednej chińskiej hurtowni.

Sieciówy mają jeszcze większą marże niż nasz najbogatszy straganiarz.Dlatego ich stać na póżniejsze SALE itp.A kasy dla nas z galerii i tak żadnej nie będzie jadynie tania siła robocza .W Białej kumpela w sieciowym zarabia 2300 a u nas będzie miała 1200 na rękę i masę wymagań .

RUFI,,,zapytaj sie jej ile godzin ona nagina miesiecznie,pamietaj jedno ze za darmo nikt nikomu niezaplaci,co dla firmy z takiego pracownika jak on caly dzien stoi i grosza niezarobi,to on powinien doplacic do biznesu ze ma prawo w sklepie postac i miec dach nad glowa.Wszystkie galerie to zciema,to jest niszczenie naszego rynku pracy i zbytu naszego towaru.

ale macie problem: rynek sam zweryfikuje czy to potrzebne czy nie, kolejny wysysacz kapitału czy zaklad pracy co bardziej potrzebne. Lecz czasu gosp planowanej minely wiec pozostawcie to wolnemu rynkowi

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Widzisz co napisales???wiec teraz pomysl jakia to jest firma,i gdzie pujdzie kasa,oj Boze dlaczego ludzie sa tacy naiwni.

fakty są takie, że z lokalnych to będzie tylko malutki punkcik z koralikami, reszta to zewnętrzni, firmy zarejestrowane w polsce lub za graminą. Tak więc z CIT-u wpływu do budżetu miasta nie będzie.

No a co ci lokalni mogą zaoferować? Tylko koraliki wystarczy przejść się po sklepach.

polecam firmę www.gwiazda.info, zajmują się wynajmowaniem biur w Warszawie, na Ochocie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org