niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
35 lat Browaru Łomża;)

Jakie to naprawde miłe i sympatyczne.... coś łomżyńskiego (poza Katedrą:)) przetrwało parę lat.... Ktoś się orientuje, może jakieś promocje będą?? Np. dwa Wyborowe w cenie jednego??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 35 lat Browaru Łomża;)

p.s.
czesław:
może byś zaczął pisać posty o tytule "powróćmy do łomżyńskiego browaru cz. (...)". Z chęcią bym poczytał historię łomżyńskiego piwa.

z tej okazji nawet sobie logo zmieniłem w telefonie na firmowe browaru
a jakaś promocja by się przydała
chociaz i tak cena w porównaniy z konkurencją jest niższa
ale do piwa za południowa granicą daleko jej
za 10 zł dwa browary (kelt i złoty bażant z nalewaka), kawa, kiełbaska i zapiekanka
no cóz....
..... zaraz idę wymienić pustą skrzyneczkę w firmowym na ryneczu
pozdrowienia dla pani sprzedawczyni... bardzo miła....i do tego rowerkiem pomyka:D
wierny klient

-=YuPiTeR=-

Niestety ale nie zajmowalem sie tym tematem. Łomżyńskie piwo mi smakuje, kosztuję go od czasu do czasu. Promuję je wśrod znajomych poza Łomżą. Uważam jednak, że odejście od znanych nazw w promocji łomżyńskiego piwa (atom) nie było najlepszym pomysłem. Promocja nie była porażająca, pochłonęła wiele kasy i nie korzystała z możliwości nawiązania do dobrych skojarzeń z poprzednimi produktami. A ten atom mógłby być smaczniejszy.

czesław

Faktycznie Atom nie jest zbyt ciekawy ale "koguta" czy tam "rosołek" (złoty kur) wychylam chętnie;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org