Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do mam |
czy jest w Łomży jakiś klub sportowy który prowadzi zajęcia np. fitness dla kobiet które po ciąży chciałyby wrócić do formy,a zajęcia odbywają się wraz z maluszkami?jeśli tak to gdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do mam |
na silowni :D smoke that shi* like that shi* :D
|
|
ale cie niektorym ciezko isc na silownie rower pobiegac i to 6 dni w tyg. a to ze pojdzie jedna z druga na jakies fitnesy i to na sile bo sie zapisala i hajs placi to bez odpowiedniego podejscia nic to nie da.Powodzenia cienka osobowoscio :D smoke that shi* like that shi* :D
|
|
musli, ja ćwiczę z koleżanką. mamy płyty z Cindy Crawford i szczerze powiem, że są efekty, bo czasem nawet trzymamy dietę. Jeśli chciałabyś się dołączyć to daj znać, potrzebna będzie ci mata (może być karimata zwykła) i ciężarki, my mamy po 0,5 kg bo nie chciałyśmy się umięśnić a jedynie wyrzeźbić ;) a nam przydałaby się świeża krew, która też trochę nas zmotywuje. powodzenia!
|
|
do Pan sonic: bardzo przyjemnie odpowiadasz, ale może powiesz co ja w tym czasie z 3 miesięcznym dzieckiem zrobię na siłowni? a wiadomo,że nie każdy maluch śpi cały czas. tu nie chodzi o brak podejścia tylko o to,że potrzebuję miejsca gdzie mogę poćwiczyć, nakarmić czy przewinąć dziecko i nie musi to być fitness, chociaż tylko to daje też możliwość zabawy z dzieckiem. więc nie wypowiadaj się zgryźliwie skoro nie masz pojęcia czemu pytam akurat o to.
|
|
wybacz, nie na zamiarze mialem dogryzc czy tez obrazic ;* to faktycznie potrzebujesz takiego miejsca gdzie wezmiesz dziecko .. w sumie na twoim miejscu pomyslalbym o jakims znajomym lub opiekunce na 2 godziny dziennie, duzo cie nie wyniesie a ty zaoszczedzisz co do tego fitnesu i na rower na basen biegac itd.:) smoke that shi* like that shi* :D
|
|
ok:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |