Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawo jazdy kat A |
witam, chcialbym zapisac sie na prawo jazdy kat,A ile kosztuje taki kurs czy ktos z was juz taki robil i czy mozna by bylo zapisac sie i zaraz za tydzien isc na egzamin do wordu nie potrzebuje 20 godzin wyjezdzac tylko troche czasu zeby poduczyc sie testow i pare godzin przejechac czy wiecie gdzie tak by mi dali ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawo jazdy kat A |
nie wiem czy ma to jakies znaczenie, ale posiadam kat B 2 lata
|
|
do Ernesta Cnieniewicza zadzwon i sie zapytaj..
|
|
Tylko Kaminski drogo 750 ale wart ceny UWIERZ NA STO PRO ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Wiem jak zdają od niego ludzie po kursach wiec nie dygaj dobry motor, dobrzy instruktorzy, na pewno wyjeździsz 20 w dobrym czasie. Dobry instruktarz kolejnych godzin. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
hmm ja nie potrzebuje dobrych instruktorow tylko placowki przychylnej ktora wysle odrazu papiery do wordu i ja nie musze wszystkich godzin wyjezdzac tylko isc odrazu na egzamin.. tzn ze mam 2,5 tyg na egzamin bo nie ma mnie w kraju
|
|
jestes smieszny, nikt nie bedzie ryzykowal i wysylal ciebie na egzamin. pewnie jeszcze badan lekarskich nie masz
|
|
wysmaruj beczke smalcem cwaniaku ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Osobiście staram się korzystać z usług specjalistów, aby nie marnowac swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonej szkoły jazdy, to polecam Wam sprawdzić stronę https://osk-tempo.pl/szkolenia-zawodowe/ , gdzie znajdziecie ofertę profesjonalnego OSK Tempo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |