Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
festyn 7.07 |
Jak co roku świetna zabawa do rana przy muzyce zespołu Canon,grill coś do picia oraz niespodzianki. Wstęp wolny zaprasza OSP Naruszczki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: festyn 7.07 |
Gdzie i o której zaczecie ? ;)
|
|
Naruszczki gm Miastkowo godz 18
|
|
Ja wezme ze 5 yysie .. http://www.youtube.com/watch?v=8vkap344Whs
|
|
jak będzie świniak z rusztu i kozie piwo to jadę a niech jeszcze zaproszą kapelę mojej babci co wygrały przebój na euro ko ko eurospoko bo jaka drużyna to i taki hit sport to zdrowie
|
|
Przyjedź z wszystkimi znajomymi i rodziną.
|
|
Znajduje się na trasie Łomża- Ostrołęka ok. 10 km od Łomży
|
|
ja na pewno będę. byłam w tamtym roku i było super. niezła zabawa do rana :D
|
|
w tym roku będzie ci jeszcze lepiej...
|
|
obiecuję
|
|
my jedziemy 15 lipca do pniewa co roku dużo zespołów i w tym roku ma być profesjionalny DJ.trochę radiowych hitów a nie same disco polo sport to zdrowie
|
|
ta kapela to jedna z lepszych w regionie i gra każdą muzę
|
|
Słyszałam, że mają być konkursy z nagrodami. Może coś wygram ;)
|
|
Tenis możesz powiedzieć coś więcej o tym festynie? o ktorej godz. itp z góry dziękuję;) ....
|
|
jestesmy w Pniewie co roku 2 lata temu wieczorem grał DJ z Łomzy i było super bo grał różną muzykę nie tylko bara bara tylko i troche radiowych nowości najlepiej jest po 17 bo juz sporo ludzi a wcześniej są występy różnych zespołów regionalnych - niedaleko od Łomży to ijakaś rozrywka jest dla wszystkich co tu robić w Łomży najbliższa okazja to rodowicz show za czasów PRLu sport to zdrowie
|
|
ale to jest impreza z OSP ? ....
|
|
yogi!!! caly ten CANON to ma byc kapela jedna z lepszych? prrzeciez to porażka!!!!!!!!! wyją jak kojoty!!!! i zapewne zaden z nich grac nie umie bo jak stojo pijani to im dyskietki z rąk wypadają!!! najlepiej to im wychodzi oproznianie butelek a zwlaszcza temu czarnemu wokaliscie ktory juz od samego poczatku bełkocze i ma problem z wejsciem na scene,a juz nie mowie o spiewaniu.
|
|
A MIAL BYC FAJNY FESTYN
|
|
jak ktoś lubi festyny jedzie na festyn jak ktoś lubi milano w jeziorku to jedzie tam tam też gra zespół a potem DJ W Pniewie niebędzie dyskietek dlatego biorą DJa ale też będzie dużo discopolo bo to nie festyn w Warszawie tam pewnie by grał dj tiesto i zespół np.T.LOVE ludzie niepotrafią się bawić tylko krytykują sport to zdrowie
|
|
a jak wam się podobał festyn w tą niedzielę w Podgórzu jedziecie też do PNIEWA w tą niedzielę na festyn sport to zdrowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |