Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okropny wstyd i poniżenie. |
wybudowane stadiony , autostrady , lotniska , hotele , dworce kolejowe i wiele innych inwestycji kosztem wyrzeczeń wielu polaków poszło sie jeba ć w pizdu bo parszywa 11 znowu okłamała rodaków i dała zwyczajnie dupy. Było to wiadomo już od meczu z Grecja ,że są marni ale media na siłe ubierały ich w zbroje herosów aby jakos podtrzymac ten marny mit który pękł jak banka mydlana własnie dzisiaj. Ja nie mam zamiaru być wyrozumiałym kibicem bo nie pierwszy raz ta reprezentacja daje zwyczajnie dupy - jak ma ochote dawać dupy to niech ogłosi ,że to meski burdel a nie reprezentacja kraju. Dla mnie Euro 2012 się skończyło i finito. Sarama
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okropny wstyd i poniżenie. |
buhaha chciales tuska to tera masz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
co kuzwa ma do tego Tusk prawicowy poje bie. Sarama
|
|
plagi tuska w kazdej dziedzinie. na kolana chamie i przepraszac janka Tomaszewskiego z (pis) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
cmonik prawicowy pojebie swego guru Jarka w jego pompe az zassiesz. Sarama
|
|
brak mi słów.... zero szczęścia, zero walki
|
|
mysle ze nie musze dodawac ze za pisu o tej porze mielibysmy 9pkt Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx pustakiem jesteś pustakiem umrzesz
|
|
otrzec łzy buhaha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
.....a zyski weźmie UEFA..... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Krew Pot i Łzy ... nie ma to tam to podziękuj Tuska w jego rude dupsko :)
|
|
Autor: Sarama (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-06-12 23:41 wybudowane stadiony , autostrady , lotniska , hotele , dworce kolejowe i wiele innych inwestycji kosztem wyrzeczeń wielu polaków poszło sie jeba ć w pizdu bo parszywa 11 znowu okłamała rodaków i dała zwyczajnie dupy. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mówi się , że statystyki nie grają ale nasze 65 miejsce w rankingu pokazuje gdzie naprawdę jesteśmy. To nie zawodnicy nas oszukali, ale to my chcieliśmy wierzyć, że stać nas na więcej.
|
|
srama to idz teraz na ta autostrade usiadz i becz nad wynikiem a nie ty zasmiecasz. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja nie mam zamiaru być wyrozumiałym kibicem bo nie pierwszy raz ta reprezentacja daje zwyczajnie dupy - jak ma ochote dawać dupy to niech ogłosi ,że to meski burdel a nie reprezentacja kraju. Sarama
|
|
jak reperezentanci nie znaja polskiego czy hymnu to moze to twoja reprezentacja ale nie moja i masz wynik i nie marudz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ty adamosxx (czytaj-pustaku) też nie znasz polskiego co wielokrotnie pokazałeś swoimi wypocinami na tym forum
|
|
"mysle ze nie musze dodawac ze za pisu o tej porze mielibysmy 9pkt" fakt za PIsdu twoja zona mialaby w tym czasie 9 orgazm
|
|
pool idz młotku po autograf do ojgenia i kladz sie spac nawet mi sie niechce ci odpisywac. masz tuskomatolowy sukces buhahah Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zapomnialem dopisac ze ze mna :D
|
|
Ty adamosxx jest niedziela .Idz pierdolnij plackiem w katedrze i daj dyche na tace .Niech sie modla za takich debili jak ty
|
|
Irlandczycy wyjechali z Polski dumni ze swojej drużyny:):) A wy gląby co ?? Nawet jak by nasi zdobyli puchar to i tak byście nich psy wieszali bo takka wasza poje,bana natura!!!!!!!!!!!!!!
|
|
kilka dni temu gadanie jak to pieknie irlandczycy sie zachowali kazdy pelen podziwu, a dzis juz nikt tego nie pamieta i nie umie powtorzyc. brawo! naprawde jestescie zajebisci! pozatym do zalozyciela watku- gratuluje twoje argumenty sa super! lotniska, hotele, autostrady!!! yea, nie przyszlo ci idioto do glowy ze sa to elementy infrastruktury ktore zostana na lata i euro czy nie euro bardzo dobrze ze w koncu powstaja! co innego to dlug pozostajacy po tym euro. Nie mam 14 lat
|
|
maruda nie marudz!.Polacy przegrali bo cos bylo nie halo z ich wytrzymaloscia
|
|
filytek Mogłeś iśc i za jednego z nich pobiegać po boisku :) Na bank jesteś o wiele wytrzymalszy niż oni wszyscy:):):)
|
|
Kiedyś przed Mistrzostwami Świata była taka piosenka :):) Po zielonej trawie piłka goni Albo my wygramy albo oni Albo będxzie dobrze albo będzie źle piłka jest okrągła a bramki sa dwie I to wszystko co chciałem wam powiedzieć na tema EURO :):)
|
|
maruda ta nuta byla w 1974 roku (tlusta) Rodowiczka to lansowala.
|
|
To jeszcze i tutaj dam , gwoli przypomnienia co to jest piłka i kim jest kibic:):) http://www.youtube.com/watch?v=HVNbPz4YLp8
|
|
Marcin 9razy po dwa razy o północy eszcze raz.... Słynny brazylijski napastnik, Ronaldo, który jakiś czas temu zawiesił buty na kołku wyznał, że jego zdaniem seks przed meczem może pomóc każdemu piłkarzowi, w przeciwieństwie do masturbacji, która jak stwierdził Brazylijczyk "zaburza całkowicie rytm zawodnika". Ronaldo wziął udział w dyskusji, która od lat toczy się pomiędzy trenerami, kibicami oraz przede wszystkim zawodnikami, a dotyczy kwestii seksu przed ważnymi meczami. - Nie ma na ziemi osoby, która byłaby w stanie udowodnić, że seks przed meczem może działać niekorzystnie na gracza - powiedział Ronaldo. - Prawdą jednak jest, że masturbacja może mieć fatalny wpływ na piłkarzy - dodał były reprezentant Canarinhos. Następnie Ronaldo przypomniał incydent ze swoim udziałem, który miejsce miał w 1997 roku, podczas Copa America. - Przyznaję, że w tamtym czasie podczas turnieju pewnej nocy urwałem się wraz z Romario i ruszyliśmy w miasto na dziewczyny. Nie było jednak łatwo, bo musieliśmy pokonać wysoki, hotelowy mur, aby wydostać się na zewnątrz. Wszystko mieliśmy perfekcyjnie zaplanowane, taksówka czekała na nas przed hotelem a kierowca dokładnie wiedział, gdzie ma się udać - podsumował z uśmiechem Ronaldo.
|
|
uświadomcie sobie ,że nas zwyczajnie oszukano. Nie oszukujmy się ,że ta gigantyczną nowoczesna infrastrukturę na Euro 2012 budowalismy z myślą o anszym sukcesie czyli grze w finale. To z tą myślą odbieralismy sobie od ust krzepiąc się myśla ,że budujemy to dla naszej reprezentacji dla naszego wspólnego sukcesu. Prawda okazała się jak zwykle banalna i zycie zwyczajnie polazało ,ze polacy zwyczajnie nie potrafią grac w piłke na europejskim poziomie. Napinanie sie i strojenie meskich min na niewiele się zdało. Pozostał tylko wstyd i poniżenie. Jedno jest w tym tylko dobre ,że wygrał lepszy i dlatego gratuluje reprezentacji Czech. Dla mnei Euro 2012 się skończyło jako wielka stracona szansa. Powiem dosadnie spier dolone nadzieje. Sarama
|
|
Sarama hihih... panowie z prewencjii oddelegowani na werlo są eszcze bardziej w kurzeni niż TY:)
|
|
NIC SIE NIE STAŁO ! POLACY NIC SIE NIE STAŁO ! martynka
|
|
Ale stadiony, dworce, lotniska i autostrady zostają !!!!!!!!!! To nasz zysk, bez euro nigdy byśmy tego nie zrobili.
|
|
belfer umiesz liczyć to sobie policz! do biletu dopłaciłeś 150 zeta:) a jakie koszty poniesiesz w przyszłości za to niby infralokatorę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |