poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BOKS w Łomży

Cześć Wszystkim.
Szukałem klubów bokserskich w Łomży i praktycznie znalazłem tylko 1 Tigera. Chcę się tam dodzwonić (jedyny numer jaki podają to 086 4730103) ale nie działa! :/. Nie wiem co jest grane ale nawet sygnału wybierania nie ma??

Tak więc piszę prosząc o jakieś sprawne namiary do tego klubu. Telefon, email, cokolwiek.

Chyba że ktoś wie jak jaki rozkład zajęć będzie w wakacje, stawki itp to proszę podać.

Pozdrawiam :)

ps: piszę na nowo o tym temacie bo ostatnie posty na forum znalazłem z przed 3 lat więc mało aktualne...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BOKS w Łomży

Dziś na 18 jest ostatni trening w sali przy Agrobiznesie jak chcesz możesz przyjść i się wszystkiego dowiedzieć bo następne treningi zaczną się po wakacjach we wrześniu.

Re: BOKS w Łomży

aaa to kicha... niestety ale interesuje mnie lipiec do końca września (studenckie wakacje), więc najwyżej wrzesień pochodzę, a wcześniejsze miesiące to siłka będzie...

ale dzięki za informacje :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org