Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tabletki |
witam. gdzie mogę kupić tabletki nasenne bez recepty takie mocniejsze ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tabletki |
Nie kupisz bez recepty. Jedynie co możesz to poeksperymentuj z ziołowymi. Ale nie wiem czy ci pomogą.
|
|
Krowa i po problemie. śpisz do rana bez recepty. Tylko zaopatrz sie jeszcze w mleko.
|
|
a jakie można przedawkować ?
|
|
a po co tabletkami.. uzyj czegos innego
|
|
Obawiam, się, w jakim celu potrzebujesz te leki. Jeżeli ma to związek z chorobą to idź lepiej do lekarza.
|
|
jakie można ptrzedawkować... Daj sobie spokój... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Rysio, super wiadomość. Chcąc Ci pomóc, długo szukałem, ale w końcu znalazłem. Całe opakowanie, i pisze że: działanie rewelacja. Tylko że, etykieta w jednym miejscu jest naderwana i odczytałem tylko-na ...anie. Więc równie dobrze mogą one być na sranie, a nie spanie. No ale cóż, od czegoś musisz zacząć i zrobić pierwszy krok. Ryzyko istnieje zawsze i wszędzie, najwyżej zwalisz się w gacie. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Desperado co co?
|
|
po takich najmocniejszych nawet, ale bez recepty, jak przedawkujesz to mozesz miec co najwyzej sranie lub zyganie
|
|
ogloszenia24.pl sa na receptę nawet wpisz zadzwoń i zobacz ;) nie wiem czy do końca jest to legalne ale masz spróbuj ;p tyton
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |