Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piekna Kobieta w PKO |
Szukam pieknej kobiety która była w środe w banku PKO na ul,Niemcewicza okolo godz 17 byla ubrana w dzinsowe spodnie ,buty szpilki, bluzeczke miala dlugie krecone wlosy.wiem ze wpadlismy sobie w oko usmiechalismy sie do siebie jesli to przeczytasz odezwij sie. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piekna Kobieta w PKO |
no czesc ;)
|
|
to masz problem kolego,wyślij za nią list gończy haha aa
|
|
LUDZIE WIĘCEJ ODWAGI!!! teraz byś mógł na kawie z nią być, a nie tylko wspominać:)pozdrawiam i powodzenia.
|
|
czep się tramwaju ta pęikna i w szpilkach to moja stara a włosy po dzisiejszej nocy jej sie wyprostowały
|
|
hahahahha
|
|
Mi jedna dziewczyna jadać autem wystawiła język nie wiedziałem co ten miał wystawiony język miał oznaczać:))) No i ja spotkałem już języka nie wystawiła a na jej przybrała wszystkie kolory tęczy:))) Jak nie miałeś odwagi zagadnąć to Twoja strata:)
|
|
CXRSa1 ja to bym złapała za język ;-)Więcej by nie wystawiła a bynajmniej by się zastanowiła czy warto;-D
|
|
Omania hehe.. za szybko pędziła tym autem a doszedłem do wniosku że nie warto jest rzucać się na maskę bo to kosztuje:) A tak poza nawiasem czasem dziwnie dziewczyny okazują sympatie do facetów:)
|
|
W sumie to tak.Każdy ma swoje odchyły.
|
|
Tak masz racje każdy coś tam pod wpływem emocji coś palnie ale nie należy wszystkiego brać do siebie:) życie jest za krótkie żeby się kłopotać.
|
|
;-)
|
|
hehehee.. warto tu zarzec od czasu do czasu i wzajemnie się po chichotać:)
|
|
Z uśmiechem inaczej się idzie przez życie;-)
|
|
Masz racje;-) Zawsze trzeba myśleć pozytywnie pomimo że nie którzy wystawiają język:) trzeba się chichotać z takich sytuacji;-)
|
|
Podoba wam sie kochanka mojego kierowcy. No nie powiem,niczego sobie.
|
|
miała blod włosy ?
|
|
miala ciemne dlugie wlosy pasemka chyba.
|
|
Pasemka...no to kuźwa szczyt mody!:P
|
|
CXRSa1, pewnie wywaliłeś na nią krowie oczy, więc Ci pokazała. Ale przypomnij sobie dobrze, tylko pokazała, czy jeszcze poruszała koniuszkiem góra-dół? Widzisz, pytam bo, kiedyś się zdarzyło że nie tylko pokazała, ale jeszcze mi nim pomachała. Niestety, szczerze trzeba przyznać że, i ja wówczas byłem ciele. Ale to chyba jest tak przeważnie. Jak masz szansę, to jesteś zbyt młody lub głupi, aby ją wykorzystać. A gdy już się nieco wyrobisz, takich okazji trafia się niewiele. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
wescie skonczcie te swoje glupie pisanie... bo az czytac sie nie chce!!!
|
|
Maju, a co Ty widzisz zdrożnego w powyższych postach? Jak dotychczas nikt nie używa wulgaryzmów. Dla mnie np wszystko jest jak najbardziej w normie. Normalne że, Prezes o kogoś pyta. I gdybym spotkał ową panią i wiedział o kogo chodzi, na pewno udzieliłbym właściwej odpowiedzi. A to że, ktoś wrzuci coś żartem lub nie, również nie powinno specjalnie dziwić. Jeżeli należysz do tych cichych i pokornego serca, a w dodatku przewodzisz łomżyńskim Tercjankom, Wówczas i Twoje wzburzenie jest zrozumiałe. Reasumując, zajefajnie i po ... < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Ja zgadzam sie z Maja000,forum jest po to,aby wydawac opinie na dany temat,a nie NA RZUCANIE ZARTOW!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |