Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polomarkiet |
Ceny w tym sklepie są chyba z kosmosu. Kupiłem skarpety których cena była 4,99 a przy kasie niestety 5,99. Zwróciłem uwagę kasjerce odpowiedziała, że ktoś przewiesił. Nie rozumiem jak można przewiesić jeśli takiej ceny (5,99) tam w ogóle nie było.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polomarkiet |
A to do kogo żal?? Trzeba było zwrócic kasjerce i po kłopocie:)
|
|
cena obowiązuje taka jak jest przy towarze,nie ma innej opcji.
|
|
takie są markiety.. Ich bin fur Berlin...
|
|
a co to za sklep PolomarkIet?
|
|
moj ulubiony
|
|
Wiesz z skad ta rozbierznosc w cenach? Bo byla promocja.Gdy kupujesz skarpetki obie prawe lub obie lewe to cena jest 4.99zl, a gdy prawa i lewa placisz 5.99zl. Z pewnoscia stad te niedomowienia.
|
|
ja zawsze kupuje dwie lewe rekawiczki to mam promocje ;)
|
|
jasiu_śmietana jak masz dwie lewe ręce zapewne do wszystkiego to i dwie lewe rękawiczki pasują :D Umiesz liczyć? Licz na siebie!
|
|
shanti rzeczywiscie ,jak na to wpadles/as ?
|
|
Tak to bywa jak sie zdradza Biedronkie !
|
|
wogóle kto kupuje skarpety w PoloMarkecie :)? Słyszałem że dobra promocja na majtki w Farmalu jest :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ceny, jakość-pozostawiają wiele do życzenia. podobnie obsługa i szefostwo-miałem okazję rozmawiać z którąś z kierowniczek,rzuciła słuchawką, "nawsadzała" mi jeszcze,a racji nie miała.Nie stać było na głupie "przepraszam". Jednak nasze skargi na forum są na nic,bo po tym jak powiedziałem,że ludzie masowo wypowiadają się na temat Polo, szanowna kierowniczka powiedziała,że swoje wie i głupot nie czyta. Stara wędlina, fruwający ptak, nabijanie na paragon towaru, którego się nie wzięło to głupota?Nie mają miejsca takie historie? Phiii... Żeby gospodarz nie wiedział co się u niego dzieje..... WSTYD POLO MARKECIE . ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
..a jaka tam atmosfera między niektórymi pracownicami...obgadują się nawzajem że przesłuchać nie można....byłam świadkiem kilku spięć przy klientach...żenada..:D
|
|
w Biedronce tez sie nawzajem obgadują, a w szczegolnosci kierowniczke ;)
|
|
jak sie nie jest pewnym ceny trzeba sprawdzic towar czytnikiem a nie wylewac zale na forum ....
|
|
właśnie są przecież czytniki, i inne markety
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |