sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Był ktoś w strefie kibica, na stadione ?

Dużo ludzi było ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Był ktoś w strefie kibica, na stadione ?

była gdzieś reklama/ogłoszenie/cokolwiek na mieście o tej strefie?

no chyba sobie żartujesz?

Były reklamy o strefie kibica

wstyd chodzic na Polskie mecze,to porazka na caly swiat,smiech i paranoja.

jest artykuł na głownej stronie, możesz sobie poczytac

zgadzam się z azmolkiem :D

Najsmutniejsze jest to, że wystarczy postawić duży telewizor na środku boiska i przyjdzie więcej ludzi niż na mecz ŁKS-u. Kiedy ostatnio na Zjeździe była taka frekwencja?, już mówię: mecz z młodą Legią, chrzest Jehowych. Nagle się kibice w Łomży znaleźli, nawet władze dopingują, straszne.

voodoo , a jak myślisz ile osób chce poświęcać swój czas chodząc na nudne mecze III ligi. ŁKS stać na gre w II/I lidze na które przyciągneły by kibiców.Mamy stadion , mamy.... i tu właśnie możemy zadać sobie pytanie co poza stadionem mamy.

dlatego właśnie niech ludzie którzy idą na strefę kibica tylko dlatego bo to strefa kibica, coś nowego, bo dużo osób będzie itd itd niech nie nazywają się kibicami jeżeli nie potrafią wybrać się na mecz lokalnej drużyny tylko interesuje ich Euro gówno wymalowane ryje, wypicie piwa i sraczka po kiełbasie. Tacy lydzue to zero zasad, mentalności, brak własnego zdania, zwykłe dziwki zatańczą jak im zagrają! dziękuję dobranoc

byłem na strefie,na ŁKSie też się pojawiam.
Co do strefy:telebim za mały,za daleko,nagłośnienie do dupy,czopy postawili jedno stanowisko,gdzie nikt się nie śpieszył nalewając piwo.
Super,że zorganizowali taką możliwość,ale mogli to dopracować.Ludzie się sprawdzili.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

wstyd, hanba, masakra Polacy wygraja euro hahahahahahahaha. buahahahaha

he he he, po co było się trudzic i na jeden dzień to rozstawiac ???

Autor: Rbn (---.as13285.net)
Data: 10-06-12 00:54

dlatego właśnie niech ludzie którzy idą na strefę kibica tylko dlatego bo to strefa kibica, coś nowego, bo dużo osób będzie itd itd niech nie nazywają się kibicami jeżeli nie potrafią wybrać się na mecz lokalnej drużyny tylko interesuje ich Euro gówno wymalowane ryje, wypicie piwa i sraczka po kiełbasie. Tacy lydzue to zero zasad, mentalności, brak własnego zdania, zwykłe dziwki zatańczą jak im zagrają! dziękuję dobranoc
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie obrażaj ludzi. Znam wiele osób, które systematycznie jeżdżą na mecze reprezentacji Polski a nie chodzą na ligę. Wolą oglądać prawdziwą piłkę a nie lokalną kopaninę. Ich prawo więc to uszanuj.

No właśnie, dziwne, że kibole ligowi mają gdzieś reprezentację i euro, a tacy niby patrioci z nich.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org