Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ściąganie koloru |
Witam, znacie może jakąś fryzjerkę, która pozbędzie się ciemnego koloru z włosów dekoloryzatorem/rozjasniaczem? Dobrą no i nie za drogą... (w wiekszosci salonow z tego co się orientuje kosztuje to ok 150 zl, nie chcialabym zeby przekraczalo to te cene)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ściąganie koloru |
Masakra ...
|
|
no dolaczam sie do pytania..... *.* gg
|
|
polecam Magdę Ossowską. robiłam u niej i jestem bardzo zadowolona, nr. 86 473 19 20
|
|
z jakiego koloru na jaki chcesz zejść ? siostra kupiła na allegro zestaw do zdejmowania koloru (nie rozjaśniacz) i wyszło ok. z czarnego do średniego brązu. Tego zestawu można użyć dwa razy pod rząd czyli pewnie do ciemnego blondu da się spokojnie zejść. Koszt tego zestawu to 40 zl z przesyłką. Nakłada się bardzo prosto, jak farbę. Naprawdę polecam.
|
|
wole nie probowac preparatow ;p jednak jak fryzjer zrobi to zawsze jakas gwarancja jest.. a moje wlosy i tak juz ledwo zywe.
|
|
Ja nie maluję, nie ściągam kolorów i żyję...
|
|
Nie zawsze jak fryzjer robi to da gwarancje czy wyjdzie taki kolor jak byś chciała
|
|
ja znam przepis na domową mieszankę, ale jak nie chcesz używać preparatów, to nie wiem..
|
|
Polecam AKADEMIE FRYZUR z tamtad napewno wyjdziesz zadowolona. Kolezanka sciagala tam kolor i zaplacila 140(srednie wlosy) efekt super.
|
|
Ta Pani Magda Ossowska to w jakim salonie pracuje? z góry dziękuję :)
|
|
ja ściągałam sobie kolor w tamtym roku , z czarnych na brąz w salonie wiktoria na ks .Anny w tych nowych blokach - jestem zadowolona także polecam
|
|
xxx222 - napisz prosze jaka długość włosów i jaka cena- dzieki! :)
|
|
salon nazywa się od imienia właścicielki. na mazowieckiej przyjmuje w tym pawilonie handlowo- usługowym.
|
|
włosy miałam do pasa zapłaciłam 250 zł ale nie żałuję , bo wyszło świetnie, ja po dekoloryzacji zakupilam odżywkę placenta ,jest bardzo dobra , i teraz jestem zadowolona bo nie mam czarnych włosów
|
|
k4t, a Ty myślisz, że fryzjerki to z kosmosu biorą kosmetyki ? Niejedna zamawia przez Internet. Jak masz ochotę płacić komuś 100 zł za sama usługę to gratuluje zdrowego podejścia.
|
|
wiem że biorą z internetu, ale jak coś zniszczą to będą musiały ponieść konsekwencje , ratuje mnie to że jestem prawnikiem i zawsze coś wskóram jak będzie źle, a jednak jak sama to zrobię to mogę żałować (zbyt wiele razy schrzaniłam włosy-stąd już ten czarny kolor, który wszystko "maskuje" ) no ale dzięki za wszystkie rady :)
|
|
..ja żebym była prawnikiem to nie żałaowałabym tych ponad 150zł za profesjonalne ściągnięcie koloru...;)
|
|
a właśnie;p i tu są schody. wyobraź sobie że teraz ślub, wesele, budowa domu w trakcie i wszystkie oszczędności idą... a prawnicy, wbrew pozorom, aż tyle nie zarabiają, zależy co się trafi ;)
|
|
A czy ktoś korzystał z usług Pani pracującej w salonie EUFORIA na ul. Wyszyńskiego ??? Warto tam iść? Oferta ciekawa ale opinia o właścicielce nie bardzo zadowalająca. Pozdrawiam.
|
|
ściągałam kolor w Nemezis u Agnieszki na Sybiraków. Polecam. Kwota zależy od zużytego płynu i farby do włosów co logiczne. Dziewczyna wie co robi. oksana
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |