Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to forum czytają ludzie z Kolna? |
Ponieważ szukam pewnej osoby najprawdopodobniej z Kolna i potrzebuję pomocy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to forum czytają ludzie z Kolna? |
Pewnie niektórzy czytają. A kim jest ta osoba której szukasz? W życiu piękne są tylko chwile ....
|
|
nom czytają:P "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
zależy o jakie info ci chodzi, bo nie wiem czy będę mógł udzielić pomocy??? "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Szukam pewnej dziewczyny, z którą dziś około 13-13:20 się minąłem. Nie miałem ani sposobności ani tym bardziej czasu, aby porozmawiać. Była to piękna rudowłosa istota, ubrana w niebieską bluzę i "poszarpane" jeansy. Za mało szczegółów wiem, ale jak wspomniałem wyżej bardzo się spieszyłem byłem spóźniony. Przyszła z koleżankami do stokrotki, koleżanki poszły do sklepu a Ona została przy wejściu czekała na nie ja akurat wychodziłem .Jesli ktoś mógłby pomóc w jakikolwiek sposób byłbym bardzo wdzięczny.
|
|
niestety nie mogę pomóc w tym temacie;/ Ps a skąd masz pewność że jest z Kolna?? "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Zapomniałem dodać, że widziałem Ją w stokrotce w Kolnie, więc prawdopodobnie jest właśnie z Kolna lub okolic.
|
|
w jakim wieku???przypuszczalnie?miała plecak czy coś? "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Proponuje ci wejść na nk lub Facebook wpisać Kolno przedział wiekowy i szukać "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Kurczę, wiek coś około 20 lat. Na pewno miała foliową torebkę z jakimiś "japonkami" czy coś takiego w środku ;-)
|
|
Help me! :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |