Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla samotnych :) |
Może niech wszyscy samotni napiszą coś od siebie, kto wie, może ktoś spotka tutaj swoją drugą połówkę ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla samotnych :) |
No Zezol,pisz śmiało-:)
|
|
siwy dawaj tutaj !
|
|
to już dwóch samotnych panów :D
|
|
mały:) On nie napisze, bo jest nieśmiały poza monitorem :):):)
|
|
_małA_ , jakim zdesperowanym PSIM KUTASEM trzeba być , aby w każdy temat , obojętnie czego dotyczy , wstawiać twoje głupkowate i złośliwe komentarze ? Mnie to wali , bo lata mi to koło ch..a tak jak i ty , ale jakim przegranym życiowo frustratem musisz być w realu !
|
|
panowie, dajcie spokój, to ma być miły temat :)
|
|
no wiec ja o sobe to tak dziefczyny : Prosty chlop jestem ,pracowity,zadbany uczesany,183 cm 80pare kilo wagi,no jezdze golfem trujko jak kolega pozyczy to i czwurko .. mam kilka hektarow ziemi dobrej bo nbie byle jakiej klasa pionta.. mam obore mam dom parterowy ale z poddaszem.. woda ze studni ale jak by jaka sie chentna znalazla to podciagniem do domu co by mogla w godnych warunkach rzyc,, no i od siebie toi tyle ale w razie jakich pytan to ja dopowiem co tam trzeba .. a no i najwazniejsze.. ja szukam tak od 168 cm do 173 kobity.. waga to do 55 kg musi byc zgrabna ladna wlosy dlugie kolor obojentny pachnonca i zadabana pracowita.. no musi byc taka wyjsciowa ze jak wezne na spacer to zeby ludzie nie brali mie na jenzyki.. no i wiek to tak od 18 do 40 lat bo mnie sie starsze podobuja.. a i dobrze by bylo jak dziewica.. przyjanmiej oralna . Czekam na propozycje .
|
|
jasiu, dobrze że znasz swoją wartość i proporcjonalnie do niej wysoko mierzysz :) powodzenia :)
|
|
wysoko ? niee przecietnie
|
|
No Zezolku nie denerwuj sie tylko pisz śmiało kiedy cię baba z chałupy na zbity pysk wywaliła nie zważając na twoją chorobę psychiczną. Teraz żonka podobno nie żałuje tego KROKU.
|
|
Ja jestem samotny i z chęcią poznam jakiegoś pana.. Dla miłych spotkań... Mówię poważnie:)
|
|
zezowaty masz jakis pomysl ?
|
|
Zagadaj do Zezowatego Szczęscia,też mówie poważnie.Powodzenia.
|
|
No ale piszesz że on miał żonę więc chyba raczej nie będzie chciał.. Chociaż ja bardzo chętnie wszystko...
|
|
Acha ,on wolałby mieć Ciebie za sobą.
|
|
Nie. Ja wolałbym mieć go za sobą albo ciebie lol
|
|
I nie wciągaj mnie w te wasze rozgrywki :) bo zez to fajny chłopak jest
|
|
Haha,Szachmat nie dla psa kiełbasa.Ciesz się ,że Ci Zezowatego polecam.,tylko zęby umyj,bo jego koń lubi miec czystą stajnie.Tak pisał kilka dni temu na 4 lomza.
|
|
A to prawda,że zez fajny chłopak jest,do tańca i różanca,do anala i orala.
|
|
ja jestem samotny ;), a normalnych dziewczyn to nie ma i nie bedzie
|
|
Ty też chcesz się zapoznać z Zezolem?
|
|
Samotni Starsi Panowie Moga W Niedziele W QUBE Znalezc Swoja Druga Poloweczke :)
|
|
aikon... pogadamy?
|
|
idioci
|
|
masakra ...
|
|
To ja o Jasiu: mogę się mylić, ale prostujcie, bo go nie znam. Jestem dobrze wykształconym człowiekiem i dość dobrze się trzymam, ale mam czasami lepsze i gorsze dni. Ogólnie jest nieźle. Wygląd w zasadzie na plus, ale musiałbym trafić w gust kobiety. Mam wcale nie złe auto, ale właściwie to nie posiadam ziemi, a nawet jak mam, to i tak na razie nie jest moja. Woda w domu jest, tylko nie mam obory i zwierząt też nie mam, (no bo co się da uchować na 5 klasie ziemi). A swojej kobiecie zagwarantuję, że: wody ze studni nosić nie będzie i w warunkach normalnych żyć będzie. No więc wobec takich warunków muszę także czegoś wymagać, a więc: ma być wysoka, ale może być przy tuszy, tak to sobie upodobałem, ale nie bez granic max 80 kg. Lubię długie włosy u kobiet i zapach ich kosmetyków. Moja przyszła żona musi codziennie pięknie wyglądać i jednocześnie wszystko wokół mnie zrobić, jak też dbać o moje potomstwo i nie zawracać mi głowy rzeczami natury przyziemnej, ponieważ powinna być pracowita, po to żeby sobie radzić z problemami dnia codziennego. Ale oprócz tego, powinna być tylko moja. Wiem, że trudno znaleźć ideał, ale czekam na kobietę prawie 40 lat i nic.:)
|
|
Jasiu, nie przejmuj się coś z humorem trzeba czasami napisać:)
|
|
le massacre
|
|
ja chętnie mogę kogoś poznać :)
|
|
Wyjdźcie na ulicę, tyle ludzi się kręci!
|
|
figa wszystko ladnie pieknie tylko z 80 kg to przesada... hehe
|
|
aikon1 są są, wystarczy się tylko rozejrzeć :)
|
|
|
|
xd
|
|
ludzie są zabawni ;)
|
|
haha kabarety :)
|
|
klamka nie wolno książki oceniać po okładkach;-) tylko po treści i formie pisawnictwa:))))
|
|
CXRSa1 to spotkamy się jeszcze
|
|
CXRSa1 JUŻ KOGOŚ MA;-)
|
|
Omania hahahha... masz racje ale pobudziłaś wyobrażanie chłopaka przez Ciebie nie będzie mógł spać:) hiii
|
|
szachmat ty dla siebie lepiej zrobisz jak trafisz do knajpy "Trzymajmy się razem" tam osoby o tej samej orientacji:)))
|
|
szachmat jednie mogłeś poznać mojego sobowtóra info sprawdzone przez koleżankę w realu;) Powaga bez kitu:)) hehe .. jak Ją spotkam to się zapytam czy Ty się spodlałeś z moim 2 ego:))))
|
|
Już myślałem, że się nie przyznasz, że sie razem spodlaliśmy. Nie obchodzi mnie czy to ty czy twój sobowtór. Najważniejsze że były to miłe chwile i mam nadzieje na następne.
|
|
szachmat chyba chcesz dostać z karata od płci pięknej płcio brzydka :)
|
|
:)ty niedobry
|
|
szachmat a Ty chociaż przystojny jesteś?:D Tylko niech opisze Twój wygląd osoba która Ciebie zna a nie Ty osobiście bo nie do końca wierze w twe słowa:) Ps. nara idę skonsultować się z lekarzem lub z farmaceuto bo widzę mi odbija:) dziwne że z Tobą pisze :)hihi
|
|
szachmat z kara dostaniesz za te bzdury:) plcio brzydka:)))
|
|
Zawsze lubiłeś brunetów. Przedtem ci odpowiadało to teraz też nic się nie zmieni :)
|
|
szachmat ostatnio spotykam się z blondynkami:) hihihi.. a na tym forum są piękne i mądre blondynki i brunetki :) no ale nie ma takiej opcji żebyś któreś poznał w realu:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |