Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ulotki w skżynkach pocztowych i przy drzwiach |
Niewiem jak Was ale mnie zaczyna to irytować wyciąganie codziennie garść reklam ze skrzynki, a o ulotkach poddrzwiami już niewspomne. Niewiecie czy SM Perspektywa ma jakąś kontrole nadtym zjawiskiem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ulotki w skżynkach pocztowych i przy drzwiach |
vectra zaczeła oferowac dostep do netu na tragicznych warunkach właśnie na ulotkach w drzwiach grzesiek
|
|
Chciałeś zapewne napisać: w skrzynkach i w dżwiach;) Rozumiem, każdemu się może zdarzyć:)
|
|
Leszek zastanów się jak się pisze 'drzwi' zanim zaczniesz poprawiać innych :) , co do skrzynek miałeś rację dizo trochę się pomylił ale masz rację KAŻDEMU może się zdarzyć :) Grzesiek
|
|
Najpierw dzwoni domofon, a w nim odzywa się głos, z reguły malolata, która zarabia na roznoszeniu ulotek, i glos prosi czy może wejść do klatki i roznieść ulotki. Nie mam sumienia pozbawiać dzieciaka paru groszy, może to jego jedyne kieszonkowe, więc wpuszczam i patrzę, czy to rzeczywiscie ulotki. Potem po prostu wyrzucam. Mnie to nie denerwuje.
|
|
Aż w końcu małolat z ulotkami przyprowadzi kolege, który to z kolei przyniesie łom i sąsiadowi wyniesie telewizor, to wtedy Zdzicho się zastanowi i odpowie jeszce raz sobie na pytanie. wpuścić, czy nie wpuścić? - oto jest pytanie. :))
|
|
Jeszcze umiem liczyć do dwóch i odróżnić plik ulotek w rękach małolata od łomu.
|
|
ale nie rozumiesz sensu wypowiedzi. Czytaj miedzy wierszami.
|
|
Małolat to też złodziej! zx
|
|
Małolat to też przedewszystkim człowiek. Wy sądzicie innch według siebie.
|
|
A wiec osadze innych wedlug siebie. Kazdy obcy na klatce, czy tez terenie posesji jest dla mnie podejrzany. Tak samo reaguja ludzie, ktorzy widza mnie na ich klatce, czy tez posesji. Jestem dla nich obcy=podejrzany.Teraz co, niektorzy zrozumieli w koncu sens tego co napisalem wczesniej.
|
|
Dizio skżynka czy skrzynka ??? najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |