Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Black Sabbath Paranoid |
Poszukuję płyty winylowej Black Sabbath - Paranoid. Wiecie, gdzie można taką w Łomży dostać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Black Sabbath Paranoid |
W Łomży będzie ciężko. Jak nie zależy Ci na oryginalnym wydaniu, to poszukaj w komisach polskiego tłoczenia "Tonpressu" numer katalogowy: SX- T190. Na allegro jest tego trochę, ale nie wiadomo czemu za te polskie (niezbyt dobre) tłoczenie, sprzedawcy żądają 50-90zł. Zachodnie wydania można trafić już za około 30zł. To nie jest jakiś rarytas czy unikat - wyszło tej płyty pewnie parę milionów nakładu, więc i ceny nie są wygórowane. Na pewno trafisz dobry egzemplarz za niewielką kasę. Jeśli chcesz tego słuchać, (na dobrym sprzęcie oczywiście) polecam to wydanie: http://merlin.pl/Paranoid-180g-Edition_Black-Sabbath/browse/product/4,934703.html
|
|
he :) dobra nuta
|
|
ja to mialem na 100% ale chyba ktos przechwycil z rodziny Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mam gdzieś sporo winyli, KISS i tym podobne
|
|
Oprócz dwóch ostatnich mam wszystkie albumy Ozziego na cd.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |