Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ząbki - Łomża transport Moto |
Witam, Muszę przewieźć w ciągu kilku dni Motocykl z Ząbek ( pod Warszawą w stronę Łomży ) do Łomży ponieważ miałem awarię a nie chcę naprawiać po żydowskich cenach. Pomóżcie jeżeli ktoś jedzie do Warszawy busem lub z przyczepką - oczywiście dorzucam się do Paliwa nie chce na krzywy ryj. Jeżeli ma ktoś propozycję do max 90 zł. to dajcie znać. tel. 608 302 113 Moto-Metamorfozy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ząbki - Łomża transport Moto |
ale dziad...
|
|
i tacy sa wlasnie najgorsi wlasne gowno by zerli bo im taniej bedzie
|
|
bez przesady panowie widocznie mu zbrakło - Polak pomorze jak sprzedawałem motor w tym roku to facet jechał do mnie 600 km gitara gra
|
|
ogolnie facet wystawil sie na posmiewisko wystarczy wejsc w jego profil i mamy imie i nazwisko lomzynskiego biznesmena a po poscie widac jego elokwencje zydowska cena to jest raczej ta ktora ty proponujesz za transport motocykla
|
|
daj 30 zl i mozem jechac, jeszcze reszta bendzie
|
|
Ludzie a Wam to się d...ach poprzewracało...normalne,że każdy szuka jak najtaniej...Wy lubicie płacić za coś tysiącami?Chyba nie...to jest oferta dopłaty jeśli ktoś jechałby przy okazji a nie ZAPŁATY za transport...czytanie ze zrozumieniem się kłania...
|
|
mała77 Przyłączam się do głosu rozsądku. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Pierre_Dolain w 100% zgadzam się z cytatem Lema;-)
|
|
a ja myślę , że autor tego tematu jest żydem. Niech Ci ten motor zardzewieje, za taką kasę to a bym jechał nawet po drodze, to szkoda resorów na przyczepie. ---------------------------------------------
|
|
Kilkaset kilo motocykl i on łaskawie dorzuci się do paliwa...
|
|
już by chociaż zaokrąglił do 100 złotych....a tu max 90.....
|
|
Z budżetem 90zł zlecę transport motocykla z Ząbek do Łomży. Jeżeli jedziesz w tym kierunku busem lub z przyczepką daj znać. telefon: 608302113 e-mail: royal@royal-med.pl ogłoszenie dodane 2012-05-30 koles ma tupet niema co
|
|
Masakra ... ![]()
|
|
I całe łomżyńskie forum napierdolić głupot to tu klientów nie brakuje, ale żeby chłopakowi pomóc to jakoś ciężko. I może cały w tym sęk, że młodzi ludzie starają się uciekać z tego miasta, bo wśród takich głupio wygadanych trudno się przebywa. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
To kolego takich biznesmenów żydów mamy że uciekać trzeb Za 90 zł łachu pchaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |