Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antena na magnes CB |
Jaką polecacie antenę do CB na ma magnes!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antena na magnes CB |
Zapytaj w sklepie elektronicznym tam ci polecą. tym na skłodowskiej obok tele pizzy wypróbujesz i jak co to potem oddasz wiem bo nie raza sam się z nimi tak umawiałem.
|
|
jak by cie interesowało mam sirio ml145 nowa w foli gg 4088549
|
|
Polecam zdecydowanie megawatt 400 i Santiago 1200.
|
|
do megawatta 4000 lub santiago 1200 potrzeba sporego magnesu , średnicy ok 16cm , więc koszt zakupu nowej anteny + magnes to ok 250-300 złotych. Ogólnie moim zdaniem są to anteny montażowe bezpośrednio w dziurze , tam najlepiej spełniają swoje zadanie. Moim zdaniem najkorzystniej zakupić antenę ML 145 Sirio , używałem kiedyś takiej i bardzo dobrze się sprawdzała , przyzwoite osiągi , niewygórowana cena , dobry montaż , łatwość strojenia.
|
|
Właśnie mam Megawata 400 na uchwycie i spisuje się super i w drugim samochodzie Ml-145 na magnesie słabiej chodzi ale jak za takie pieniądze to Polecam zdecydowanie ML
|
|
Osobiście mam antenę president texas w dziurze w dachu ale chyba każdy z nas zaczynał od anteny na magnesie :)
|
|
Polecam nowy sklep na skrzyżowaniu Sikorskiego i Wojska Polskiego większy wybór niż w Polmarze i lepsze ceny, kupiłem Presidenta Florydę.
|
|
jeszcze zależy jaka wysokość
|
|
Rozmiar ma Znaczenie.he He
|