poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Antena na magnes CB

Jaką polecacie antenę do CB na ma magnes!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Antena na magnes CB

Zapytaj w sklepie elektronicznym tam ci polecą. tym na skłodowskiej obok tele pizzy wypróbujesz i jak co to potem oddasz wiem bo nie raza sam się z nimi tak umawiałem.

jak by cie interesowało mam sirio ml145 nowa w foli gg 4088549

Polecam zdecydowanie megawatt 400 i Santiago 1200.

do megawatta 4000 lub santiago 1200 potrzeba sporego magnesu , średnicy ok 16cm , więc koszt zakupu nowej anteny + magnes to ok 250-300 złotych.
Ogólnie moim zdaniem są to anteny montażowe bezpośrednio w dziurze , tam najlepiej spełniają swoje zadanie.
Moim zdaniem najkorzystniej zakupić antenę ML 145 Sirio , używałem kiedyś takiej i bardzo dobrze się sprawdzała , przyzwoite osiągi , niewygórowana cena , dobry montaż , łatwość strojenia.

Właśnie mam Megawata 400 na uchwycie i spisuje się super i w drugim samochodzie Ml-145 na magnesie słabiej chodzi ale jak za takie pieniądze to Polecam zdecydowanie ML

Osobiście mam antenę president texas w dziurze w dachu ale chyba każdy z nas zaczynał od anteny na magnesie :)

Polecam nowy sklep na skrzyżowaniu Sikorskiego i Wojska Polskiego większy wybór niż w Polmarze i lepsze ceny, kupiłem Presidenta Florydę.

jeszcze zależy jaka wysokość

Rozmiar ma Znaczenie.he He

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org