poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mecz ŁKS-u już w PIĄTEK!!!

Zapraszamy wszystkich sympatyków Naszego Klubu na mecz o mistrzostwo III ligi podlasko-warmińsko-mazurskiej między ŁKS-em 1926 Łomża a Pogonią Łapy, który odbędzie się w najbliższy PIĄTEK, czyli 1 czerwca o godzinie 18.00.
W pierwszym terminie mecz miał odbyć się w sobotę, ale termin uległ zmianie i spotkanie 28 kolejki z udziałem Naszej drużyny odbędzie się dzień wcześniej.
Przedsprzedaż biletów prowadzona jest jak ZAWSZE w sklepiku Klubowym na Starym Rynku przy hali targowej.

Ceny biletów:

Normalny trybuna Kryta "A" - 12zł
Ulgowy trybuna Kryta "A" - 10zł
Trybuna odkryta "B" - jedna cena biletu - 7zł
Kobiety i dzieci między 8 a 12-ym rokiem życia - 2zł
Dzieci do 8-go roku życia wstęp bezpłatny.

ŁKS 1926 Łomża - Pogoń Łapy
PIĄTEK 1 czerwca
godzina 18.00

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mecz ŁKS-u już w PIĄTEK!!!

.

Przypominam, mecz już JUTRO! (w piątek)

Lepiej isc na lody jak znow patrzec jak daja ciala.

Można iść na lody i za razem iść na mecz. Na stadionie zawsze stoi budka pod trybuną krytą, w której można kupić sobie loda.
Druga sprawa... z Pogonią Łapy nie powinni znowu "dać ciała", więc warto przyjść na mecz.

ciekawe czy jeszcze za mojego zycia beda znow w obecnej 1 lidze heee

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

adamosxx
myśle że tak
jak wygram pare milionów w totka to ten 1 MLN przeznacze na ŁKS

Łomża leży na Mazowszu !

HokusPokus, jeden milion I ligi nie zrobi, ale na pewno bardzo pomoże poukładać najważniejsze sprawy ;)
Nadzieja na dobrą piłkę w Łomży, jest w Łomżyńskich firmach, które wspierając Klub w czasach kiedy gramy w trzeciej lidze, pozwoli na budowę podwalin pod drugą a później pierwszą ligę. Problem jest taki, że Wszyscy by chcieli oglądać na żywo co dwa tygodnie dobre drużyny z dużych miast, a nie ma chętnych do wspierania Klubu. Oczywiście, są firmy które wspierają Klub od zawsze i chwała im za to, ale gdyby te firmy były wsparte mniejszymi firmami, dla których przelanie na konto klubu stu czy dwustu złotych miesięcznie nie sprawiało by problemu, to byśmy mieli w Łomży na prawdę dobrze zorganizowany Klub z silną pozycją w dobrej lidze.
Pisząc o przelewach na kwotę sto czy dwieście złotych miesięcznie, nie mam na myśli takich firm pięciu czy dziesięciu. W Łomży zarejestrowanych firm jest (jak się nie mylę?) około 6 tysięcy! Zakładam, że 300 z nich, stać na dokonanie przelewu w kwocie 100zł miesięcznie na rzecz klubu, a jeżeli tak by się stało, to Klub dysponuje 30.000 tysiącami złotych dodatkowego budżetu!
W kupie siła, trzeba tylko chcieć...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org