wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szkoła rodzenia

Gdzie są w Łomży szkoły rodzenia. Chodzi mi głównie o bezpłatną,a jeśli płatna to może orientujecie się za ile? Z góry dziękuje za pomoc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szkoła rodzenia

nie warto chodzić do szkoły rodzenia. kiedyś tego nie było i kobiety same rodziły, nawet w domach. tylko wyrzucenie pieniędzy i strata czasu. lepiej w to miejsce dziecku coś kupić. poród i wychowanie dziecka to nie fikcja, lalka nieruszająca się to nie dziecko, które poźniej ci się wierzga i musisz je ubrać, kobieta z czasem sama się wszystkiego nauczy, a na porodówce i tak mówią co trzeba robić, jak oddychać....

W centrum katolickim prowadzi pani Jagoda Eryng polecam!! koszt to chyba okolo 200 zl juz nie pamietam dokladnie 509712565 to jest nr do Pani Jagody mozna zadzwonic i sie spytac

my tez chodziliśmy do Pani Jagody naprawdę polecam dużo można się nauczyć

Igusia

Bona Familia http://bonafamilia.ovh.org/

mpk86 - wybacz, ale pierdoły piszesz. Widać z daleka, że do szkoły rodzenia nie chodziłeś, bo wszyscy, którzy chodzili bardzo to sobie chwalą. Więc tak naprawdę piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia.

Polecam szkołę u p. Jagody w Centrum Katolickim :) Koszt chyba ok. 200-250 zł. Bezpłatnej szkoły rodzenia w Łomży nie ma.

Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i za utwierdzenie w przekonaniu,że warto:)

Spoko tygrys600 - szkoła rodzenia na pewno Wam się przyda :) No i można poznać ludzi w podobnej, jak Wy sytuacji i na podobnym etapie życiowym :) Zdrówka dla dzidziusia i lekkiego porodu życzę :)

Bardzo dziękuję! Zielona biedronka życzenia w "dziesiątkę",oby się sprawdziły:) Pozdrawiam!

szkoła rodzenia pani Jagody w centrum katolickim> POLECAM !!! 250zl chyba najlepiej wydane w czasie ciąży ehehehe. Ten kto pisze ze nie warto nie ma pojęcia o czym pisze:) Mpk86 sorry ale nie masz racji. A pani Jagoda to super babka:) Rozwiała wszystkie moje obawy związane z porodem i dzięki niej dowiedziałam się całej masy przydatnych rzeczy.. Jak ktoś nie chodził niech nie pisze, że nie warto jak nic na ten temat nie wie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org