niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wózek dla noworodka

spodziewam się dziecka i zastanawiam się nad zakupem wózka: chodzi mi o taki 2w1 tzn. gondola+ spacerówka. Proszę o opinie, jaki wózek polecacie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wózek dla noworodka

tylko x-lander

espiro gtx ;) nawet 3w1 ;)

Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem,
nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.

x-lander polecam!!

zależy za jaką kasę chcesz bo nowe x-landery to cena z rzędu około 2 tys., Espiro np. Atlantic (też dobry wózek) kupisz już za około 1 tys. zł

Peg-Perego!gondola może być używana jako łóżeczko(np.podczas wyjazdów)!Super funkcjonalny!!!

x-lander xq

Igusia

tylko nie graco

W spacerówce X-landera nie można przełożyć fotelika w odwrotnym kierunku jazdy. W razie wiatru czy nawet dla własnej wygody ma to ogromne znaczenie.

mógłby ktoś wytłumaczyć po co są gondole? . Nie rozumiem jak widzę matki uginające się pod ciażarem gondoli z dzieckiem i nachodzi mnie myśl czy nei mozna dziecka wieźć w wózku?

Czy obecnie istnieją wózki takie jak kiedyś tzn z funkcją kołysania spacerówki i wózka głebokiego ni i żeby to się składało i weszło do bagażnika ?

Miałam taką samą zagwozdkę, ale poszperałam w necie i trafiłam na całkiem fajny artykuł o tym jak przewieźć noworodka ze szpitala więc można łatwo wywnioskować czego unikać przy spacerach itp, bardzo mi pomógł.
Link do artykułu: http://babyonline.pl/noworodek-w-domu-noworodek-wychodzi-ze-szpitala-do-domu,pierwsze-28-dni-artykul,5152,r1p1.html
Wiedza z artykułu \"podziałała\", bo Antek jest teraz zdrowym dzieckiem i nie ma problemów ze zdrowiem.
pozdrawiam wszystkie Mamy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org