Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wózek dla noworodka |
spodziewam się dziecka i zastanawiam się nad zakupem wózka: chodzi mi o taki 2w1 tzn. gondola+ spacerówka. Proszę o opinie, jaki wózek polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wózek dla noworodka |
tylko x-lander
|
|
espiro gtx ;) nawet 3w1 ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
x-lander polecam!!
|
|
zależy za jaką kasę chcesz bo nowe x-landery to cena z rzędu około 2 tys., Espiro np. Atlantic (też dobry wózek) kupisz już za około 1 tys. zł
|
|
Peg-Perego!gondola może być używana jako łóżeczko(np.podczas wyjazdów)!Super funkcjonalny!!!
|
|
x-lander xq Igusia
|
|
tylko nie graco
|
|
W spacerówce X-landera nie można przełożyć fotelika w odwrotnym kierunku jazdy. W razie wiatru czy nawet dla własnej wygody ma to ogromne znaczenie.
|
|
mógłby ktoś wytłumaczyć po co są gondole? . Nie rozumiem jak widzę matki uginające się pod ciażarem gondoli z dzieckiem i nachodzi mnie myśl czy nei mozna dziecka wieźć w wózku? Czy obecnie istnieją wózki takie jak kiedyś tzn z funkcją kołysania spacerówki i wózka głebokiego ni i żeby to się składało i weszło do bagażnika ?
|
|
Miałam taką samą zagwozdkę, ale poszperałam w necie i trafiłam na całkiem fajny artykuł o tym jak przewieźć noworodka ze szpitala więc można łatwo wywnioskować czego unikać przy spacerach itp, bardzo mi pomógł. Link do artykułu: http://babyonline.pl/noworodek-w-domu-noworodek-wychodzi-ze-szpitala-do-domu,pierwsze-28-dni-artykul,5152,r1p1.html Wiedza z artykułu \"podziałała\", bo Antek jest teraz zdrowym dzieckiem i nie ma problemów ze zdrowiem. pozdrawiam wszystkie Mamy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |