Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Solarium |
Witam, jak w temacie-jakie solarium jest teraz godne polecenia? dawno mnie tu nie było, niebawem ślub i chciałam się równo opalić. Jestem ciekawa jakie ceny karnetów np w Sudan Sun, Saharze, może są jakieś inne dobre solaria o których nie wiem?... i proszę o obiektywizm w ocenie, nie chodzi mi o reklamę ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Solarium |
no halo nie wierze że nikt z solarium nie korzysta..
|
|
Wpisz w google solarium łomża tam jest z 10 postów na ten temat
|
|
W Łomzy nie ma za bardzo wyboru solariów...:) Ja chodzę do Sudan Sun - żadna rewelacja, podobno jest jeszcze Naomi ale tam nie byłam ( sama chętnie poznam opinię zanim się wybiorę ) W Sudan Sun koszt 1 min to koło 1zł, po dziesięciu razach jedenasty ( 10 minut ) gratis
|
|
POLECAM SOLARIUM SUDAN SUN NA UL POLOWEJ ;))
|
|
POLECAM SOLARIUM SUDAN SUN NA UL POLOWEJ ;))
|
|
toc ja wiem jak jest w sudan sun pytam bardziej o ceny karnetów... i moze o cos nowego...
|
|
malibu na zeromskiego Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Polecam solarium Naomi na Małachowskiego :) Ceny karnetów nie są wygórowane,miła atmosfera itp. A ceny minut od 0,90 gr/min do 1,10/min :) Zapraszam :)
|
|
Witamy reklame
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |