Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon tatuażu |
Orientuje się może ktoś z Was czy jest jakiś salon tatuażu w tym "wielkim mieście" godny polecenia? :) Będę wdzięczna za jakieś info :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon tatuażu |
SALON TATUAŻY NA UL DMOWSKIEGO NA GÓRZE PO SCHODKACH.. PODOBNO NIEŹLE ROBI (;
|
|
ciekawe jak się ceni. pewnie w przyszłym tygodniu się ta wybiorę, to Wam napiszę
|
|
ja mam bardzo dobrego kolege co jest dobry w tych tematach dziargal mnie i naprawde polecam jak chcesz to napisz skontaktuje Cie z nim
|
|
Łysy z Ostrołęki robi dobre tattoo i przedewszystkim sterylnie. Ale z tego co wiem trzeba poczekać w kolejce ze 2 miesiące.... http://lysytattoo.pl/ i wywiad http://www.youtube.com/watch?v=pmiCyE_Xd0E&feature=player_embedded&noredirect=1
|
|
otóż to Łysy bardzo dobry fachwiec tatuował kilka razy moja znajomą , więc tez moge polecic, według mnie zasada jest prosta: Tam gdzie sa ludzie, gdzie jest ciężko się dostac tam są dobrzy fachowcy, ja bym nie poszła tam gdzie wiecznie pusto i nikogo nie ma
|
|
Byłam parę razy na Dmowskiego i za każdym razem było zamknięte bo coś tam :))) Taka kartka wisiała.. hehe.. Ale chyba ponownie się tam wybiorę.. A czy ktoś z Was już właśnie się tatuował tam? Jakieś opinie :)
|
|
Byłam na tej stronce Łysego z Ostrołęki i powiem Wam, że jego prace bardzo mi się podobają :) Chyba do niego napisze :) Nawet jeśli miałabym czekac dwa miesiące :) Nie spieszy mi się
|
|
właśnie też słyszałam, że ten Łysy dobrze tatuuje, pisałam do Niego, to napisał ze w sumie w każdej chwili można wpaść na konsultacje, co do terminu dziarania to już trzeba się umawiać
|
|
A nie wiecie może ile może kosztowac tatuaż taki napis na karku czy tam na górze pleców? Ja wiem, że to od wielu rzeczy zależy ale chciałabym wiedziec mniej więcej ile mam na to $$$ szykowac :)
|
|
Słyszałem,że kiedyś napis SS robiono gratis.
|
|
Sądzę że kilkaset zł. zależy od barwnika, trudności tj czasu tatuowania, kwestii negocjacji etc. Pewnie ok 200-300zł, aczkolwiek uważam że na tattoo nie ma co oszczedzać, oszczedzisz 50, 100, 300zł a pozniej mozesz byc niezadowolony bądz załapać jakies paskudztwo i w leki włozyć kilkadziesiąt czy set razy więcej...
|
|
Łysy to zdzierca:) Rwie kase za to co inni robią za połowę ceny i lepiej od niego :) Starczy poszukac w białymstoku salonu i zobaczyc ceny:)
|
|
Ale trzeba przyznac, że fajne tatuaże robi :) widziałam na jego stronie
|
|
normalne z katalogu :) Żadnego swojego pomysłu :) Za bardzo niema czym sie zachwycać :)
|
|
Maruda robiłaś już u niego tatuaż?
|
|
Ja ??? za taka cenę ??? Musiał by mnie chrystus opuścic :):) Znam o wiele lepszych i o połowe tańszych :):) Ile bierzxe to się dowiesz jak sie z nim umówisz na tatto :) Zobaczysz jak ci gałki wyskocza na wierzch :):)
|
|
Ile bierze?? :) Mniej więcej? Chodzi mi o zwyczajny napis na plecach albo na nadgarstku :) Napisałam do niego ale jeszcze mi nie odpisał...
|
|
Odpisze odpisze:) A ile bierze? wczesniej się nie dowiesz od niego ile aż zacznie robic :) Taki cwaniaczek :) bo mogłs bys zrezygnowac przed rozpoczęciem :)
|
|
Ale to jest troche takie głupie, że on wystawia rachunek jak już zrobi :)))) A znasz kogoś kto też się tym zajmuje?
|
|
|
ktoś znajomy? :)
|
|
Nikt znajomy, widziałem jego pracę na zywo a nie na kolorowej kartce papieru :):)
|
|
do Maruda: piszesz zdzierca, a tu gra ekonomia, skoro ma klientów na 2 miesiące do przodu to mógłby jeszcze cene podbić, ale tego nie robi... Zresztą w tej branży cena nie gra roli :)))) Liczy się jakość, polecenie innych, sterylność, profesjonalizm etc.
|
|
ziomuś oko :) Dlatego wkleiłem link do tych przy których taki wasz łysy to jest malutki pikus :):)_:) I jest taniej przede wszystkim :):)
|
|
hmmm maruda zgadzam sie z toba jesli chodzi o lysego.napisalam mu maila z zapytaniem ile czasu i ile mnie to wyniesie,wyslalam rowniez projekt tatuazu....niestety nie dostalam zadnej konkretnej odpowiedzi..(nie wiem ile czasu i nie wiem za ile-tobyla odp).w tym samym czasie napisalam maila do bialegostoku do studia...od razu dowiedzialam sie ile czasu potrwa taki tatuaz oraz ile mniej wiecej mnie wyniesie...wiec ostroleke sobie odpuscilam. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Również byłam w tym tyg na Dmoskiego ale cały tydzień była kartka zaraz wracam i nikt nie wrócił.
|
|
Eastside Ink. Studio tatuażu artystycznego i kolczykowania Warszawska 44, Białystok 506 085 997. Zadzwoń i zapytaj.Czysto,sterylnie,praca super i dużo taniej niż w Łomży czy Ostrołęce.Polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |