Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jula w TopTrendy |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jula w TopTrendy |
boże do dupy z tą wieśniarą ;/
|
|
Mi się piosenka średnio podoba.
|
|
Trzeba dać szansę Juli , stara się dziewczyna :) Jula trzymam kciuki :)
|
|
kikiriki do dupy to z tobą kasztanko lub kasztanie;)
|
|
fajna laska i dobrze śpiewa
|
|
Kawałek nie w moim klimacie, ale w sumie wpada w ucho i nie jest zły. Dziewczyna robi to, co lubi i ma szansę się wybić, niektórych to bardzo boli - normalne ;) A co do kikiriki taka ciekawostka - wygooglajcie sobie maila widocznego w jej profilu, drugi wynik - i wszystko stanie się jasne ;)
|
|
ja zagłosuję, fajnie że się dziewczyna wybiła z tej dziury
|
|
Już odzywa się głos zawiści, do dupy z tobą je*aby czereśniaku. Dziewczyna ma talent i bardzo mnie cieszy, że się jej udało.
|
|
algeroth właśnie wygoglowałem, na dobrego pomysła wpadłeś (aś)
|
|
wspierac swoich! :) *.* gg
|
|
hahhaahah alg ale zdekonspirowałeś "drobniutką dziewczyną (160 cm , waga 45kg ) o ciemnych włosach i szarych oczach. " :) Kikiriki, kochaniutka każdy ma swoje cele, Ty się szkolisz w jednym, daj też dziewczynie wzbić się na szczyty, jak nie chcesz jej pomoc, to sie chodziaż nie wpier....
|
|
chociaż... !!! na litość boską .. choCIaż !
|
|
kikiriki HAHAHAHA to się ku*wa wydało, nie jesteś tanią dziwką, Ty frugasz za free hahaha ;D
|
|
"witam :) Szukam Pana w wieku od 20-25 lat który wprowadzi mnie w swiat seksu . Nie oczekuję żadnej korzysci majątkowej z tego tytułu gdyż nie jestem tanią dziwką która oddaje sie dla kasy. Chodzi mi głownie o zdobycie doswiadczenia w sprawach lozkowych . Jestem drobniutką dziewczyną (160 cm , waga 45kg ) o ciemnych włosach i szarych oczach. Z natury jesem bardzo wesoła kocham szpilki i taniec . Jesli jestes zainteresowany to zapraszam . Kontakt tylko mailowy . (pinkovaja@wp.pl) Opisz siebie w kilku słowach mile widziane zdjecie:) " HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA *.* gg
|
|
Ysska wrzuć fotkę to zobaczę co da się zrobić.
|
|
gagatek czyzby kikiriki nowe konto? ha *.* gg
|
|
|
|
mi się podoba i zagłosowalem , życzę jej żeby sie wybiła z tej dziury, niech jej się wiedzie, a co tam :)
|
|
kikiriki sie chyba pod ziemie zapadla...
|
|
kikiriki zostałaś zdemaskowana - wstyyyyyyydź się bo masz czego wstrętna zdziro, nie cierpię takich szmat co do Juli to fajnie że się wybiła, powinniśmy być dumni :) w przeciwieństwie do kikiriki, blee... musisz być h*ja warta skoro w taki sposób szukasz facetów..
|
|
Ok głos oddany:) Tu JULI zapowiedz i godzina występu: http://www.youtube.com/watch?v=N_OxufPlTVQ&list=PL597CC1B6FE800EEE&index=1&feature=plpp_video https://www.facebook.com/events/395983520440795/
|
|
bravo Jula, rób swoje:)) a panią kikiriki może się zainteresuje nasz słynny mediarek, razem będą uprawiać marchewkowe pole
|
|
już zaraz się zaczyna program i nasza JULA :)
|
|
Gratuluję!
|
|
Nie ma czego :-) Miło, że "krajanka" wygrała... chociaż renoma konkursu już nie taka jak kiedyś. Niestety poziom wykonawców całego konkursu bardzo niski: słabo wokalnie, fałsze... Autentyczny i dobry dla mnie był tylko moment wzruszenia J. po wynikach. Ale życzę powodzenia, wytrwałości w doskonaleniu śpiewu.
|
|
jaki kraj takie piosnki :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |