Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okulista-nagły wypadek |
Witam. Poszukuję okulisty, który przyjmie mnie dzisiaj. Jest to nagły wypadek (coś wpadło do oka). Jeśli ktoś zna będę bardzo wdzięczna o namiary. Dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okulista-nagły wypadek |
Napewno dziś przyjmuje dr Kalinowska
|
|
Ja jakiś czas temu też miałam nagły przypadek z półtorarocznym dzieckiem - dziobnęło się w oko patykiem....( miało widoczne pęknięcie tej wierzchniej błyny ochraniającej oko ). Była z tym w szpitalu, chciałam zarejestrować się do okulisty ale pani w okienku mnie zbyła mówiąc że nie muszę aż koniecznie tu na nfz tylko mogę sobie iść prywatnie bo jest tyle okulistów na mieście..odwróciła się i wyszła..koszmar.. Za radą pacjentki pojechałam na Kazańską ( tu koło Kauflandu ) przyjęła mnie bez problemu okulistka na nfz, bardzo miła i kompetentna pani doktór której jestem za to bardzo wdzięczna, polecam
|
|
Pogotowie
|
|
na pogotowiu to ją prędzej zjedzą niż pomogą, 0604 30-80-02 zadzwoń do dr Kalinowskiej, na pewno pomoże
|
|
albo idz do apteki i kup krople wisine, zapuszczaj je dotąd aż w końcu intruz z oka wypłynie
|
|
Ciało obce to Ci w szpitalu wyjmą- możesz tam więc jechać. Ale więcej to już nic, bo nie ma tam okulisty na ER.
|
|
dr Kalinowska też jest dobra, ale nie wiem czy w soboty pracuje.
|
|
Zadzwon zapytaj.Tez polecalbym dr.Kalinowska 604 308 002 lub (086) 216 0154
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |