Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubranka dla niemowlaka... |
Jak w tytule...proszę o jakiekolwiek ciuszki dla dziewczynki 2 tyg.Chcę pomóc dziewczynie ,która ur. w Słupsku,ma tylko 17 lat.Nie usunęła ciąży,kocha to dziecko.Jeśli coś macie,piszcie na e-mail.Zrobię paczkę i wyślę. Podaję link do jej apelu: http://www.mojeciuchy.pl/artykul/46366/0/Potrzebuje.html Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubranka dla niemowlaka... |
aneri1996:-) podaj adres e-mail.
|
|
oliwenka05@onet.eu Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Odezwij się na prv , mam dużo ciuszków , zabawek , kocyków , wózek , maty edukacyjne i bardzo chętnie pomogę . AnitaKupis@wp.pl Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
czarny anioł...napisałam na pocztę:) Pani ,,mała77,,bardzoooo dziękuję:)ciuszki czekają na wysyłkę:) jest Pani niesamowitą osobą,oddać tak bezinteresownie nowe rzeczy--podziwiam takich ludzi i teraz wiem,że są dobrzy ludzie,którzy pomogą,a Pani bez wątpienia do nich należy:) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Witam,ja tez z checią oddam ciuszki trzeba pomoc dziewczynie
|
|
oburzonamama...to ja się cieszę,że mogłam pomóc...i naprawdę nie ma za co;))...Pani też ma wielkie serduszko,że taką akcję zorganizowała i przy tym jest bardzo sympatyczną osobą...pozdrawiam;-)
|
|
mała77--jest za co,to wielki gest:)po takim zachowaniu widzimy jak wielkie macie serca,mimo młodego wieku,a to już kwestia wychowania,wrażliwości--wy to macie bez wątpienia:)czekam na kontakt z Anią(młodą mamą). Dam znać jak to wszystko się potoczy:) ,, sloneczko666,,--podaj proszę e-mail. Pozdrawiam młode,cudowne o ciepłych sercach mamy-;) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Niech się Pani dowie co Ania potrzebuje to pomyślimy dalej ;-)
|
|
Ania jest szalenie zadowolona.Dzisiaj się ze mną skontaktowała.Dostałam zdjęcie maleńkiej -prześlę na e-mail.Będę z nią w kontakcie:) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
To bardzo fajnie;-) e-mail layla7716@wp.pl miłego dnia życzę;-)
|
|
Tak,tak--mam ten adres z wczoraj,już zostawiłam wiadomość i fotkę:)również życzę cudownego dnia,choć dzisiaj nie jest za ciepły-;) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Jestescie zajebiste babki.Pzdr. PL
|
|
,,tylkol,,--dzięki-;) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Pani Ingo co jeszcze potrzebuje Ania?:) pozdrawiam cieplutko...
|
|
Ania nie wiele pisze--jest zszokowana takim zaangażowaniem wszystkich Pań.Natomiast ciągle pyta kiedy dostanie paczkę:)jutro wyślę pierwszą. Pani Anito--zadzwonię,dane podałam na pocztę. JESTEŚCIE WIELKIE !!! :) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
cudownie że są osoby które pomagają bezinteresownie:) Lala22
|
|
Bardzo się cieszę,że pójdzie pierwsza tura;-)
|
|
oburzonamama czy ta dziewczyna w 100 procentach potrzebuje te ciuszki?? ja moze bym cos znalazla dla noworodka:) bedzie pani robila jej jeszcze jakos paczke?
|
|
blandka--tak będę robiła i jestem pewna,że ona potrzebuje tej pomocy,wyjaśniłam to na priv.Odmówiła wózka,bo...napisała,że jest w jego posiadaniu,więc wierzę mocno,że jest uczciwą dziewczyną, a najważniejsze--kocha Marysię,co widać po fotce:) Dziękuję Wam wszystkim za zaangażowanie,pomoc :):) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
http://www.swiat-reklam.net/pages/ptp.php?refid=rogal301 tu masz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |