Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie |
Witam, gdzie w Łomży lub w okolicach, mogę oddać alufelgi do renowacji? jakie są ceny? Z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie |
Polecam Pana Raczkowskiego . na woj polskiego jak się leci na Fadom za stacją na lewo trzeba skręcić . 4 alufelgi 18" z założeniem 500zł . Polecam czekania 3-4 dni ale praca wykonana super
|
|
Pan F odezwij się... mój chłopak tym się zajmuje... jeżeli byłbyś zainteresowany...i weźmie napewno mniej niż pan Raczkowski
|
|
pipi14106 no patrze ze Pan Raczkowski ma dobre ceny. Ja chce 16 oddac do renowacji wiec cena bedzie jeszcze lepsza :) dzieki za info. lidzia0984 dzieki jakby co to sie odezwe
|
|
P Raczkowski robi to dobrze jak na razie jest wszysko ok nie narzekam . Myśle ze lepiej troche dołożyć niż zeby potem poprawiać bo ktoś zrobił lipe taniej . Zależy wszystko ile jest roboty przy felgach .. Trzeba podjechać zobaczy i od razu cene powie . Niby robią w tym premio ale co z tego jak wiozą do kisielnicy długo trzeba czekać i opinia nie najlepsza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |