Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lakier do motocykla |
czy ktoś w łomży dorabia lakiery do motocykla
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lakier do motocykla |
na wojska polskiego taki mały sklepik... możesz się zapytać... a jak szukasz lakiernika to daj znać :)
|
|
byłem w tym sklepie w tamtym roku jak potrzebowałem lakier do samochodu i sie nie popisali nie dość że czekałem 2 dni to jeszcze kolor nie taki więc nie chcę ryzykować , a w tym sklepie na legionów koło jednostki powiedzieli że nie dorobią tak żeby się nie różniło więc chyba będę musiał jechać do białegostoku
|
|
Jesli chodzi o dobór koloru to tylko i wyłączie Zezowaty z tym sobie dobrze radzi.Jednym okiem patrzy na próbkę ,a drugim na dorabianą farbę.Komputer przy nim to pikuś. Czasami można go tu na forum spotkać.
|
|
ps.wiem ,że gościu kocha swoją robotę ,a najbardziej mieszanie.
|
|
a możesz mi podać jakieś namiary
|
|
poczekaj,sam powinien się za chwilę odezwać.
|
|
Ja nie mam na niego namiarów,ale wiem ,że Pan Maruda posiada.
|
|
?
|
|
latwo go znaleźć :) http://fotowtopa.pl/fotki/986/e99ac91a0b8f70ca02520c169a0980243e082ea7.jpg[/ing] Wystarczy podążać za wzrokiem :)
|
|
Sięgaj tam gdzie wzrok nie sięga:):)
|
|
Nie było mnie tu cały weekend , a patrzę , że TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI z fan clubu infantylnego marudy , znowu szuka ch..a do d..y. Śmieszni jesteście z tym waszym problemem emocjonalnym , czy wy potraficie tylko żyć w wirtualnym świecie ? marudnA i _mała_ JAKIMI DEBILAMI trzeba być , aby w KAŻDY temat wstawiać swoje głupie wstawki tego typu , ODERWANE CAŁKOWICIE od meritum sprawy ? A i jeszcze szukanie rozpaczliwie poparcia wśród gimnazjalistów waszego pokroju , SAMI NIE DACIE RADY ?: TEMAT: Czego sluchacie?? nr 5 Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 20-05-12 20:20 Maruda, w temacie lakieru do motocykla jesteś potrzebny. _mała_ jesteś ŻAŁOSNA ! ..................................................... TEMAT: Życie na własny rachunek Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 21-05-12 14:49 ze zbukami? Najgorzej jest jak ktoś nie w temacie wtrąca swoje 3 grosze.... .................................................... _mała_ , bądż CIOTO konsekwentna !
|
|
zezul po co sie tak spinasz.. bylo troche smieszne z tym co powiedziala mala wiec powinienes sie tez smiac a nie dyskutujesz.. hehe znasz takie powiedzonko ze z glupim sie nie dyskutuje [...]?
|
|
jasiu_śmietana , i TU są mądre słowa , ; ]b]znasz takie powiedzonko ze z glupim sie nie dyskutuje [...]? olewać ciepłym moczem !
|
|
??????????
|
|
Pysiorek,pytaj śię smiało,on ma tyle klientów ,że ostatnio to z Tworek i Choroszczy do niego przyjeżdzali.
|
|
biess(pieczny) , a Ty nie wiesz gdzie ? ... ciągła jazda ...
|
|
Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 19-05-12 11:00 ................................................ Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 20-05-12 20:24 ................................................. Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 22-05-12 14:09 ????????????????????????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |