Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zegnaj Lomzo. |
Opuszczam was i lomze na najblizsze 2 tygodnie a moze i dluzej. Tylo mi nie plakac bo wroce napewno :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zegnaj Lomzo. |
|
Powodzenia;-)
|
|
Ojojoj !!! Nie cierpię pożegnań;)
|
|
maruda... no i co z tego,ze opuszczasz moze jeszcze powinnismy cie pozegnac???? hahahahahaha.PRZYNAJMNIEJ NIE BEDZIE NA FORUM TWIOCH GŁUPICH WYPOWIEDZI!!
|
|
I Marudzenia.....
|
|
maroda będziemy na ciebie czekali bo bez ciebie jest tu jakoś marudno hi hi
|
|
i nudddno;-)
|
|
Zegnaj Lomzo. |
Prosilem zeby nie marudzic tylko cierpliwie czekac ? To czekac a nie zrzedzic :)
|
|
Maruda jedzie na kolonie? Troche za wczesnie.
|
|
Maruda,to prawda ze Zezowaty ma byc waszym opiekunem?
|
|
marudnA , i co chciałAś przez to powiedzieć ? Kogo , oprócz gimnazjalistów z twojego fan clubu TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , to interesuje , że zdziecinniały dziad jedzie na dwa tygodnie gdzieś na zabitą dechami wieś , bez dostępu do neta , gnój wywalać ? Jednego IDIOTY mniej na tym forum i będziemy mieli chociaż dwa tygodnie spokoju bez twoich głupich postów, gdzie w każdy temat , obojętnie czego by nie dotyczył , wstawiasz swoje oderwane od meritum sprawy , INFANTYLNE , głupkowate komentarze . No , może jeszcze i siwasuka będzie wyła do księżyca za tobą , jak cieczki dostanie ?
|
|
Zezowale-nieszczęscie a Ty dziadzie nie musisz gdzieś jechać na przynajmniej rok? może dwa? Wtedy to te forum bal wyprawi... Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie...
|
|
Siwasuka to cie zezowaty qta.sie olewa rzadkim moczem!
|
|
milczec gnoje i gila sobie pod nosem wytrzeć a nie tu się wymadrzac. Sarama
|
|
Autor: watydeg , i AŻ żeby mi to napisać musiałeś/aś zakładać nowy nick ? Jeden z pierwszych twoich postów i JUŻ taki/a jesteś zorientowany/a w temacie ? Pod iloma nickami tu jeszcze piszesz ? Musisz mieć jakiś kompleks na moim punkcie , albo raczej pod innym nickiem ch ..a ci do d..y posłałem .
|
|
Chu.ja do du.py czyli siebie. Wieta ze Zez..... bedac kiedys w wojsku, byl celowniczym w czolgu. Tak celowal ze tylko naroz.pierdalal swoich i wyje.bali tego szarika.
|
|
siwasuko , zostawię to do oceny innym , może Autor: biess(pieczny) coś napisze w tym temacie ?
|
|
Podobno dzis w TV mozna bedzie ujrzec Zezowatego w ZajopTrendy.
|
|
Zezowaty! Po prostu zal du.e ściska. Jak jesteś tak obcykany to sprawdź jeszcze kiedy się dopisałam do forum. Człowieczku, skomentowałam to bo czytając forum, jesteś jedna z paru osób zaśmiecających je swoimi tekstami. Kompleks na Twoim punkcie - hahaha, jeden z zabawnych tekstów jaki napisałeś. Wystarczy być idiotą i przyciągasz :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |