Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOŚWIADCZENIE |
Niezmiernie wkurza i denerwuje i co tylko mnie ten fakt że aby dostać gdziekolwiek prace trzeba mieć doświadczenie! A niby gdzie Ci młodzi ludzie mają je zdobyć? A najlepsze jest to że pracodawcy przyjmuja tych z doswiadczeniem ktory ma wyje*ne na prace a tego ktory bylby w pelni zaangazowany nie! Ludzie ..teraz mlodzi szybciej sie ucza niz starzy....troche logicznego myslenia a bedzie zylo sie nam lepiej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOŚWIADCZENIE |
za dużo wymagasz logiczne myślenie to za trudna praca dla przeciętnego Polaka :) Pozdrawiam :)
|
|
2 lata po studiach i 5 lat doświadczenia :) Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
"doswiadczeniem ktory ma wyje*ne na prace" - może On potrafi lepiej się sprzedać?
|
|
doświadczenie doświadczeniem, ale teraz to już nie na rozmowę się idzie tylko na casting
|
|
gosik83 czemu na casting?:) *.* gg
|
|
ysska logicznie pomyśl, to się domyślisz i Ty logicznie myślisz pfff hah ---------------------------------------------
|
|
droga pomyslowa nazwo DVW no na pewno ocena tego czy ja myślę logicznie nie jest twoim zadaniem , a wrecz w tym przypadku jest to zbędne. Jezeli kogos sie pyta o zdanie to nie znaczy że sie nie zna odpowiedzi i logizne myslenie tu nie ma nic do rzeczy. *.* gg
|
|
Casting bo są setki ludzi na jedno miejsce i pewnie jeszcze na zasadzie kto za mniej? A szuka się na zasadzie aby robota nie ważne gdzie i za ile!
|
|
pracodawcy coraz częściej wykorzystują fakt bezrobocia w naszym mieście.człowiek idzie z myślą że w końcu znalazł pracę, stara się jak może, niby na okres próbny, zazwyczaj bez umowy, "cuda wianki" mu obiecują, a po m-cu powiedzą mu że się nie nadaje i i jeśli przychodzi do płacenia to jakieś śmieszne parę groszy
|
|
A praktyki odbyte w trakcie nauki liczą się do wymaganego doświadczenia? _______________________________________________________________ http://www.zak.edu.pl/pl/formularz_kontaktowy/
|
|
liczą się, opisz w CV, czego się na nich nauczyłeś :). Ysska no ok. kto pyta nie błądzi, poznamy odp. na rzecz oczywistą parę ludzi, która będzie podobna lub taka sama. ---------------------------------------------
|
|
ja byłam na takich praktykach w trakcie nauki dwa razy, raz 4 tygodnie, a potem 3 tygodnie i potem na rozmowie o pracę bardzo mi to pomogło
|
|
no też byłam na rozmowie i mam wpisane praktyki, ale pracodawca nie zwrócił na to uwagi, a wiec zależy gdzie...
|
|
Praktyki odbyte w trakcie nauki nie licza się w ogóle!! Wpisuje się je tylko po to, by cośkolwiek wpisać w CV w zakładce "doświadczenie zawodowe", którego poza właśnie praktykami młody człowiek niestety nie posiada...A sami wiemy, jak takie praktyki wyglądają, zwłaszcza w szkole Żak ;p
|
|
u mnie w szkole wygladaly akurat normalnie..trzeba bylo 8 h siedziec na praktykach i robic *.* gg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |