czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bezmyślne miasto:)

Dlaczego nie ma objazdu remontowanej ulicy Wojska Polskiego, ulicą Legionów i Sikorskiego, rano nie można na rondo wjechać
Brawo urzędasy spisali się na medal
może by jakoś premię sobie przyznali:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bezmyślne miasto:)

W tym ratuszu to pracują chyba jeźdźcy bez głowy;(

Dlaczego muszą ja remontować w godzinach największego ruchu i upału?

A kiedy w nocy?. zaraz się larum by podniosło że spać nie dają. Tam pracują głośne maszyny!!!
Chcemy jeździć dobrymi drogami , ale nic od siebie.

A jak w nocy Tirami jeżdżą to po cichu? od 16 do 22 jest chłodniej i mniejsze natężenie ruchu.

Czyścioch też w nocy jeździ po ulicach i nikomu to nie przeszkadza :)

Proste omijajcie ul Wojska Polskiego i juz nie bedzie problemu ze staniem w korkach

Jest problem bo nie ma objazdu. Łomżyniacy sobie poradzą, gorzej z kierowcami tranzytowymi.

za granicą robią takie manewry w nocy, lampy oświetlające mają takie że prawie jest jak w dzień... więc czemu tak nie może być u nas w Polsce ??? zaraz będą wakacjei czas urlopów i zaczną się remonty dróg w całej polsce :-(

wrrrr

Jak tirowcy trochę postoją to następnym razem będą jeździć drogami krajowymi. Bardzo dobrze. Takie utrudnienia powinny być cały rok.

niedobrze bo blokują jedną z głównych dróg i rondo w mieście, żeby stali u Ciebie pod domem to bym to przebolał. Racja, Ciebie to nie`dotyczy, trzeba mieć prawo jazdy, żeby prowadzić samochód i mieć pracę, żeby do niej rano jeździć. A do szkoły chodzisz pieszo? czy też nie`dotyczy, skoro nie wiesz ze przez Łomżę przechodzi droga krajowa :)

post już nie`dotyczy. Chyba jest już po remoncie?

Kiedy ja jeździłem własnym autem to ty jeszcze jeszcze jeździłeś rowerkiem na trzech kółkach. Podróż do Warszawy wtedy zajmowała ok. 1 godz.

Wszędzie remonty dróg robią w nocy...

Autor:nie`dotyczy , ale żeś mnie rozbawił .
Tym rowerkiem jeżdziłeś , czy może Warszawa była wtedy o połowę drogi bliżej ?

fakt pracuja w lomzy glownie bezmozgowcy...kto robi remont tranzytu w dzien bez wyznaczonego objazdu...2. kierowcy z lomzy i okolic tzn BL BLM oraz cala reszta ktora dzien dnia jezdzi przez lomze plus dodatkowo jeszcze instruktorzy eLek zacznijcie jezdzic dynamiczniej bo to masakra..sami tworzycie sztuczne korki w ten sposob tak samo jak stajac 5m od drugiego samochodu lub od swiatel jeszcze kawalek drogi..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org