Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwaga na firmę cateringową |
Ostrzegam przed cateringem p.S.Moscikiego.Nie wywiązuje się z podpisanej umowy.Do obsługi imprezy bierze z internetu nie doswiadczone młode dziewczyny.Samowolnie zmienia meni które i nie nadaje sie do podtawienia sie na stół.Uważajnie bo kreci na kase!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwaga na firmę cateringową |
Skoro masz podpisaną umowę to na pewno w umowie zawarłaś jakie menu chcesz miec , skoro gość je samowolnie zmienił i nie wywiązał się z umowy zaskarż go , a nie płaczesz na forum ze cie oszukano.............
|
|
Potwierdzam. Nie róbcie z tym człowiekiem jakichkolwiek interesów, bo oszukuje. My też zamówiliśmy catering, nie dość, że wziął połowę całej sumy jako zaliczkę, to nie pojawił się w umówionym dniu, nie uprzedził, że nie będzie cateringu i nie odbierał telefonów. Z gośćmi zostałam na przysłowiowym lodzie. Teraz nawet nie chce oddać zaliczki, bo twierdzi, że nie ma pieniędzy. Zostaje tylko droga sądowa, tylko ciekawe czy jest wypłacalny.
|
|
Ja nie płacze lecz ostrzegam innych!Mój błąd że zapłaciłam z góry!!trudno!! Meni jak najbardziej było ustalone w umowie!!Ale on stwierdził ze 2 obiady (jesli to mozna nazwac obiadami)były i mam się cieszyc!!Postraszyłam go sądem to pożyczył mi powodzenia i więcej się nie odezwał!!!Szkoda tracic czasu i nerwów łażąc po sądach przez takiego świ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |