Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zjeżdżalnia dla dziecka |
Chcę kupić zjeżdżalnie dla dziecka, ale tylko tą cześć plastikową do zjeżdżania o długości 2 metrów mniej więcej. I nie mogę znaleźć tu w Łomży, bo mieszkam tu od niedawna. Pomoże ktoś? Pozdrawiam Marta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zjeżdżalnia dla dziecka |
poszukaj na allegro
|
|
na Allegro są, tylko zjeżdżalnia kosztuje 119 zl a dostawa 135 zł...:/ Marta
|
|
ostatnio widziałem takie na poznanskiej u "podbielskiego" w nowym sklepie ogrodniczym
|
|
Potwierdzam, są takie zjeżdżalnie u Podbielskiego.
|
|
Kurcze, szukam w internecie i nie moge znalezc tego sklepu, zadnego kontaktu,jaki to jest dokladnie adres. Nie jestem z Lomzy i dlatego nie orientuje sie co i jak. Bede wdzieczna o podanie kontaktu do nich. Marta
|
|
http://www.skladpodbielski.pl/kontakt
|
|
Dzieki bardzo, dzwonilam tam, ale powiedziano mi, ze nie maja. Ale znalazlam jeszcze przy okazji inny w ktorym maja na Wojska Polskiego. Pozdrawiam Marta
|
|
do :niktwazny1231 mozesz podac dokładny namiar-gdzie na wojska polskiego, który to sklep? tez chce kupic taka zjezdzalnie ,ile zapłaciłaś?
|
|
Wojska Polskiego 82 508-186-430 Ja dzwonilam i tam maja ogolnie, ale mieli niedlugo zamawiac, bo w tym momencie jeszcze nie mieli, ale ten Pan mi powiedzial, zebym za jakis czas zadzwonila przy okazji Marta
|
|
w biedronce za 100zl jest zjezdzalnia plastikowa ale tylko 81cm
|
|
No właśnie, a taka mała to strasznie krótka jest, to nie ma żadnej frajdy ten dzieciak, moment i po zjeździe, a taka żeby miala chociaz z dwa metry to dobra by byla. Ja taka mala tez widzialam w sklepie z zabawkami przy Piwiarni tam z tylu na tym placu, ale tez 130 zł i bardzo mala Marta
|
|
Wydaję mi się, że lepiej kupić od razu dłuższą. Przynajmniej posłuży przez dłuższy czas.
|
|
Jestem tego samego zdania. Da więcej frajdy. Tylko zerknijcie przed zakupem do tekstu: http://czasdladzieci.pl/jaka-bezpieczna-zjezdzalnia-dla-dzieci-do-domowego-ogrodu-na-co-uwazac-podczas-zakupu-i-montazu-ogrodowej-zjezdzalni/, by dowiedzieć się, na co uważać podczas zakupu i montażu zjeżdżalni ogrodowej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |